Un barbat, disparut acum 3 ani, a fost gasit mort. Osemnitele acestuia au fost descoperite noaptea trecuta la Telenesti. El a fost ucis de trei indivizi deoarece ar fi cochetat cu iubita unuia dintre ei.

Ultimul update: 09.10.2017, 19:26 Publicat:09.10.2017, 09:25


Potrivit politiei, crima a avut loc in  august 2014, in raionul Telenesti. Barbatul de 33 de ani, originar din satul Grigorauca, Sangerei venise in ospetie la unul dintre agresori. La un moment dat acestuia i s-ar fi parut ca oasptele ii face ochi dulci concubinei sale, asa ca si-a chemat prietenii. Impreuna ei l-au batut, dupa care l-au strangulat.

Cadavrul ar fi stat o zi intreaga in gospodarie, dupa care a fost ingropat pe teritoriul unei fabrici parasite. Rudele l-au dat in cautare, iar in 2015 politia din Sangerei a pornit un dosar penal pe cazul disparitiei acestuia. Intre timp, concubinul a ajuns la inchisoare pentru ca si-ar fi snopit in bataie iubita.

Alexei VRÄ‚JITORU, SEF IP TELENESTI: “Persoana banuita, care se afla la moment in detentie intr-un penitenciar a fost condamnata pentru violenta in familie, violenta asupra concubinei.”

 Ceilalti doi suspecti de 29 si 28 de ani au fost retinuti aseara si se afla in custodia oamenilor legii. Ei si-au recunoscut partial vina. Politia nu spune de unde a aflat despre crima. Suspectii risca pana la 20 de ani de inchisoare.