Google+

Panica la liceul Miguel de Cervantes din Chisinau. Lectiile au fost intrerupte din cauza unui incendiu. Elevii au fost evacuati: “Profesoara ne-a spus sa iesim repede" - VIDEO

Panica la liceul Miguel de Cervantes din Chisinau. Lectiile au fost intrerupte din cauza unui incendiu. Elevii au fost evacuati: “Profesoara ne-a spus sa iesim repede" - VIDEO
Embed:

Panica la liceul Miguel de Cervantes situat in centrul capitalei. Lectiile au fost intrerupte din cauza unui incendiu care a izbucnit in subsolul institutiei. Elevii au fost evacuati si nimeni nu a avut de suferit. Dupa ce flacarile au fost stinse, elevii au mers acasa.

 

In jurul orei 12.00 coridoarele liceului au inceput sa se umple de fum. Imediat, elevii si profesorii din toate clasele au iesit afara.

 

“Profesoara ne-a spus sa iesim repede ca este un incendiu.” 

 

 “Eram cu clasa, am asteptat sa vina pompierii. Ne-am dus acolo si am asteptat sa stinga focul. Apoi ne-am adunat si ne-am dus in clase.”

 

 “Era foarte mult fum si mirosea urat. Au venit pompierii si politia.”

 

 Potrivit pompierilor la fata locului au venit doua autospeciale, dar nu a fost nevoie de interventia acestora pentru ca focul a fost stins repede de angajatii scolii. Salvatorii cred ca flacarile au izbucnit din cauza unui scurtcircuit.

 

Liliana PUSCASU, OFITER DE PRESA IGSU: “Ajunsi la fata locului, pompierii au stabilit ca au ars bunuri materiale pe o suprafata de 6 metri. Incendiul a fost lichidat pana la sosirea pompierilor.”

 

 Pentru ca lectiile au fost amanate din cauza incendiului, parintii au fost anuntati sa vina sa-si ia copiii acasa.

 

“M-am speriat. Acestia fac doua prajituri pe zi, dar au facut incendiu. Ma duc sa vad, eram acasa.”

 

 “M-a sunat mama si a zis sa vin dupa sora mea ca era fum si a inceput sa planga. Trebuie sa ma duc inapoi la lectii ca sunt in clasa a noua.”

 

 Directorul liceului ne-a interzis sa filmam locul unde au izbucnit flacarile si ne-a spus ca nimeni nu a avut de suferit.

 

Rodica POSTU, DIRECTORUL LICEULUI “MIGUEL DE CERVANTES”: “Au fost evacuati foarte rapid. A fost un stres pentru ei pentru ca fumul s-a raspandit. Sus copiii erau la lectii, jos intr-o activitate. Sunt sunati parintii, copii deja pleaca acasa.”

 

Dupa acest incident, incaperile au fost aerisite, iar elevii sunt asteptati din nou la lectii luni.

 

Pe Instagram-ul Pro TV Chisinagăsiţi imaginile, dar si stirile momentului din Moldova, dar şi din lume!  

 

Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.


Sursa: Stiri PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn