Panourile cu imaginea lui Igor Dodon promoveaza... partidul socialistilor. De aceasta parere sunt reprezentantii blocului ACUM, care au constatat ca sloganul de pe panouri este identic cu cel din ziarele distribuite de PSRM.

Publicat:16.01.2019, 19:02

Sergiu LITVINENCO, MEMBRU BIROUL PERMANENT PAS: "Avem aici panoul publicitar a lui Igor Dodon unde este scris:"Schimbarile in bine le vom face impreuna. Vine timpul nostru." Uitati-va aici ziarul socialistilor este acelasi slogan. Este o gaselnita smechereasca a PD-ului si PSRM-ului de a eluda cadrul legal de a nu declara cheltuielile care se ridica la milioane scopul carora este promovarea partidului   socialistilor in aceste alegeri." 

Membrii blocului ACUM insista ca toate cheltuielile ar trebui raportate.

Purtatorul de cuvant al presedintelui si cel al democratilor nu ne-au raspuns la telefon pentru comentarii. Si reprezentantii PSRM nu au fost de gasit.

Ieri, Igor Dodon a declarat ca panourile cu chipul lui care au impanzit tara nu reprezinta o actiune electorala, ci o campanie de promovare a presedintiei.

Seful statului a refuzat sa spuna cati bani s-au alocat pentru panouri, dar a precizat ca toate cheltuielile le-a suportat Asociatia Obsteasca "Iubesc Moldova". Anterior, Ziarul de Garda a scris ca aceasta ar apartine socialistului Corneliu Furculita.

PSRM a negat, insa, informatia. Saptamana trecuta, lidera PSRM, Zinaida Greceanii a declarat ca Igor Dodon ar putea fi inclus pe listele socialistilor la alegeri.