Vlad Plahotniuc, Constantin Tutu si secretarul general al PD, Constantin Botnari au fost surprinsi cum canta manele la o petrecere intr-un local de la Bacioi.

Publicat:29.12.2018, 07:58

Din imaginile postate pe internet, se vede cum cei trei democrati se afla o petrecere. La un moment dat, Plahotniuc ia microfonul si incepe sa cante piesa "Pana face mata miau" a lui Puiu Codreanu: "Am sa beau, sa beau, sa beau pana face mata miau.", iar colegii sai, Tutu si Botnari incep sa danseze si sa-l aplaude.

Video, filmat cu telefonul mobil de cineva care se afla chiar in fata liderului democrat, a fost incarcat pe Youtube ieri, 28 decembrie, pe un cont pe care nu mai sunt clipuri.

Contactat de Pro TV, primarul de Truseni, Ion Apostol, care apare in imagini alaturi de Vlad Plahotniuc, ne-a spus ca petrecerea organizata de PD a avut loc acum doua zile, intr-un local din Bacioi, unde au fost invitati mai multi democrati, care candideaza pe circumscriptii. Constantin Tutu va candida pe circumscriptia nr. 33 - Bacioi, Codru, Durlesti, Sangera, Truseni.