Google+

Agentii de paza ai primului ministru, INARMATI cu... umbrele. Premierul Filip, la expozitia "Fabricat in Moldova" - VIDEO/FOTO

Agentii de paza ai primului ministru, INARMATI cu... umbrele. Premierul Filip, la expozitia "Fabricat in Moldova" - VIDEO/FOTO
Embed:

La expozitia “Fabricat in Moldova” a fost astazi si premierul. Pavel Filip a deschis evenimentul si bineinteles ca nu s-a trecut fara taieri de panglici. Din cauza numarului mare de agenti de paza, la inceput se parea ca expozitia a fost organizata doar pentru premier, deoarece ceilalti vizitatori nu aveau acces la stand-uri.

 

Pavel FILIP, PREMIER: “Declar deschisa expozitia.”

 

In timpul excursiei premierului prin pavilionul de la Moldexpo, vizitatorii au fost tinuti departe de stand-uri de catre agentii de paza. Desi expozitia a avut loc in interior, unul dintre bodyguarzi avea in mana o umbrela, amintind de agentii de paza a lui Vlad Plahotniuc la iesirea sa publica pe scarile Teatrului de Opera si Balet. Desi afara era soare, acestia la fel aveau in maini umbrele.


Pavel FILIP, PREMIER: “Acesti Agenti de paza sunt, nu am avut posibilitatea sa facem cunostinta cu ei, pentru ca suntem intr-o agenda incarcata, sunt âserviciile special, adresati-le lor intrerbarea.”


Se vehicula totusi ideea ca aceste umbrele ar putea fi antiglont, dar seful Serviciului de protectie si Paza de Stat neaga acest lucru, mentionand ca umbrelele ar fi doar pentru a-l proteja pe Filip de ploaie.

 

Acum cateva saptamani asa au aparut si bodyguarzii democratatului Vlad Plahotniuc atunci cand politicianul a tinut un discurs in fata multii din scuarul Teatrului National de Opera si Balet.

 

 

 

Atunci in presa din Romania a aparut un articol cu titlu: "Oligarhul James Bond: Bodyguarzi înarmaţi şi umbrele anti-glonţ, arsenalul lui Vlad Plahotniuc la întâlnirea cu susţinătorii săi (VIDEO)", sugerand ca umbrelele bodyguarzilor nu ar fi unele obisnuite ci unele anti-glont.

 

La expozitie vor participa in jur de 300 de companii. Organizatorii promit ca vizitatorii vor gasi cele mai mici preturi. De asemenea, va fi organiza si un targ al locurilor de munca. Pentru prima data, expozitia se va desfasura si in format on-line. Evenimentul este organizat la Moldexpo si se va incheia duminica. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn