Google+

Cateva strazi din capitala vor fi blocate. Premierul Romaniei, Viorica Dancila, vine astazi la Chisinau. Cu cine se va intalni oficialul roman

Premierul roman, Viorica Dancila, vine astazi la Chisinau, intr-o vizita de lucru. Astfel ca, de dimineata cateva strazi din centrul capitalei vor fi blocate.

 

Iata ce strazi vor fi blocate in timpul vizitei oficialulul roman:

 

Astfel, circulaţia rutieră va fi limitată în perimetrul străzilor:

 

M. Bănulescu Bodoni – Bucureşti – Maria Cebotari – 31 August 1989, 

bd. Ştefan cel Mare – M. Bănulescu Bodoni – Veronica Micle – A. Puşkin.

bd. Ştefan cel Mare – Ciuflea, în preajma sediului AŞM, 

str. Burebista – bd. Dacia, în preajma Institutului Mamei şi Copilului.
 

 

Programul premierului roman la Chisinau si cu cine se va intalni aici:

 

Oficialul român are programate întrevederi cu premierul Pavel Filip şi cu preşedintele Parlamentului Andrian Candu. În cadrul vizitei, Viorica Dăncilă şi Pavel Filip vor participa la o întâlnire cu reprezentanţi ai Euroregiunii Siret-Prut-Nistru şi vor inaugura Asociaţia Investitorilor Români din Republica Moldova.

 

Guvernul de la Chişinău menţionează că întrevederea celor doi premieri va avea loc începând cu ora 10.00 la Reşedinţa de Stat din strada N. Iorga, 23. Direcţia comunicare şi protocol a Cancelariei de Stat va realiza imagini protocolare pe care le va pune la dispoziţia instituţiilor mass-media.

 

La ora 10.30, urmează a fi realizată fotografia de protocol comună a celor doi prim-miniştri, iar ulterior va avea loc şedinţa în format extins a delegaţiilor Republicii Moldova şi României. Reprezentanţii mass-media vor avea posibilitatea să ia imagini protocolare de la şedinţă. Prim-miniştrii Pavel Filip şi Vasilica-Viorica Dăncilă vor face declaraţii de presă către ora ora 11.40.

 

Întrevederea cu preşedintele Parlamentului Andrian Candu este programată pentru ora 12.15, la Parlament.

 

La ora 16.20, premierii Pavel Filip şi Vasilica-Viorica Dăncilă vor participa la ceremonia de inaugurare a Asociaţiei Investitorilor Români din Republica Moldova. Evenimentul va avea loc la Academia de Ştiinţe a Moldovei. La ora 18.00, cei doi premieri vor avea o întrevedere cu reprezentanţii Euroregiunii Siret-Prut în incinta hotelului Radisson Blu Leogrand.

 

„Vreau să asigur autorităţile de la Chişinău şi pe cetăţenii de peste Prut că România va continua să susţină ferm eforturile Republicii Moldova în parcursul său european. Guvernul României va oferi sprijin pentru accelerarea procesului de reforme, inclusiv din perspectiva priorităţilor asumate de Chişinău prin Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană. Proiectele noastre comune sunt menite să contribuie la o conectare mai strânsă a Republicii Moldova la spaţiul european şi la îmbunătăţirea vieţii cetăţenilor”, a afirmat Vasilica-Viorica Dăncilă, citată într-un comunicat de presă al Guvernului de la Bucureşti.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn