Google+

Incercari grele pentru 44 de politisti de la Fulger. Acestia au trecut prin foc, prin apa, au alergat 20 de kilometri si s-au batut pana la sange pentru a obtine bereta neagra - VIDEO

Incercari grele pentru 44 de politisti de la Fulger. Acestia au trecut prin foc, prin apa, au alergat 20 de kilometri si s-au batut pana la sange pentru a obtine bereta neagra - VIDEO
Embed:

Prin foc, prin apa si prin grele incercari au trecut astazi 44 de politisti de la Fulger. Au alergat 20 de kilometri, s-au tarat prin mlastini si s-au batut pentru a obtine bereta neagra - un simbol al unitatii de elita a politiei. Aproape toti participantii au reusit sa treaca testul de rezistenta.


Ora 8 dimineata. 44 de politisti ai Batalionului cu Destinatie speciala Fulger, inarmati pana in dinti, au pornit intr-un mars fortat. Pentru ca ni s-a permis sa trecem prin aceleasi probe, am alergat si noi alaturi de ofiteri. 

 

Natalia GHETU, REPORTER PRO TV: "La prima proba trebuie sa da-i dovada de multa rezistenta. Participantii au de alergat in jur de 20 de kilometri."

 

 Ulterior, au organizat o retinere ca in filme, in plina strada.Pretendentii la bereta neagra au tras la tinta. Si noi – cot la cot cu politistii.

 

Natalia GHETU, REPORTER PRO TV: "Politistii nu au avut nici o clipa de ragaz. Acestia au avut de escaladat cariera de la Pruncul."

 

 Pentru Ion, escaladarea a fost floare la ureche.

 

"Ai ajuns primul de unde atata rezintenta? Munca zi de zi."

 

Altii insa abia de se mai puteau tine pe picioare. 

 

"Mai aveti forta? Mereu avem."

 

"Va dor picioarele? 

 

Desi abia isi mai trageau sufletul, acestia au avut de facut flotari. Cine trisa, era eliminat. Dupa asta, au avut de fortat o mlastina.

 

Natalia GHETU, REPORTER PRO TV: "Drumul spre ravnita bereta nu a fost usor. Una dintre cele mai complicate probe a fost pista cu obstacole. Acestia au trecut prin fos si sub sarmile ghimpate."

 

 Focul si apa au fost o nimica toata pe langa lupta corp la corp. 


36 din cei 44 de partipanti au reusit sa sutina toate probele si au obtinut bereta neagra. Batalionul de politie cu destinatie speciala Fulger a fost fondat la 1 noiembrie 1992 si este folosit in situatii de criza.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn