Google+

Racoare in troleibuze vom avea ... la toamna. Cele 5 troleibuze cu aer conditionat, care urmau sa ajunga la Chisinau la sfarsitul lunii trecute vor fi puse pe ruta abia in septembrie. Ce spun autoritatile - VIDEO

Racoare in troleibuze vom avea ... la toamna. Cele 5 troleibuze cu aer conditionat, care urmau sa ajunga la Chisinau la sfarsitul lunii trecute vor fi puse pe ruta abia in septembrie. Ce spun autoritatile - VIDEO
Embed:

Racoare in troleibuze vom avea deja la toamna. Cele 5 troleibuze cu aer conditionat, care urmau sa ajunga la Chisinau la sfarsitul lunii trecute vor fi puse pe ruta abia in septembrie. Seful de la Regia Transport Electric sustine ca vehiculele au ajuns cu intarziere la Chisinau.


Anterior Dorin Ciornii spunea ca troleibuzele vor ajunge cu intarziere la Chisinau din cauza ca uzina din Minsk ar fi facut mai tarziu livrarea. Dupa ce a prezentat raportul despre activitatea  intreprinderii pe care o conduce de cinci luni, Dorin Ciornii a fost intrebat daca are acelasi salariu ca si predecesorul sau.

 

“Dumneavoastra toti aveti 60 de mii ca fostul seful? - Eu am asa salariu si nu stiu cat au avut functionarii precedenti.”

 

Eu am auzit zvonuri ca nu numai director dar si contabilii isi puneua primii de 30 de mii de lei, de asta l-am intrebat daca e adevarat sau nu, dar din colegialitate dumnealui a evita sa alimenteze speculatiile.

 

Dorin Ciornai spune ca are un salariu de 14 mii de lei, iar fostul sef al Regiei, Gheorghe Morgoci sustine ca informatiile referitor la salariu de 60 de mii de lei sunt niste aberatii, totusi nu a vrut sa ne spuna ce leafa ridica lunar.

 

Tot astazi autoritatile au anuntat ca sistemul de taxare electronica in transportul public va fi implimentat pana la anul nou si nu pana la 1 septembrie cum anuntau anterior. Tot pana la sfarsitul anului municipalitatea spera sa procure si cele 50 de autobuze promise. O noua licitatie urmeaza sa fie organizata pe 28 august dupa ce prima a fost anulata pentru ca s-a inscris doar o singura companie.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn