Rafuiala in stil mafiot in trafic. Un barbat spune ca se deplasa regulamentar pe soseaua Chisinau-Orhei cand un sofer i-a blocat calea, i-a spart geamul masinii si a sarit la bataie. Omul a depus o plangere, iar politia spune ca a inregistrat cazul si urmeaza sa analizeze imaginile, care au fost surprinse de o camera de bord.

Publicat:25.09.2018, 14:45

Din imagini se vede cum soferul Mercedesului incalca de cateva ori regulile de circulatie, intrand pe contrasens, doar ca sa-l ajunga pe cel cu Dacia.

Dupa un sir de manevre periculoase a reusit sa-l depaseasca, l-a blocat cu masina, a coborat, a spart geamul celuilalt autoturism si s-a napustit asupra soferului, amenintandu-l.

Soferul Daciei recunoaste ca au existat cateva replici dure intre ei, insa nu-si poate explica de ce ultimul a sarit la bataie.

SOFER:Un Mercedes galben a incercat sa depaseasca neregulamentar doua linii, eu nu i-am permis, l-am cenzurat si am mers inainte, el s-a inervat, m-a ajuns, a tras masina inainte, mi-a spart geamul si a fugit.”

 Barbatul spune ca dupa acest incident a depus o plangere la politia din Orhei.

SOFER: "Am fost la politie, am spus ca am video, ei au spus ca nu au unde sa-l copie, mi-au spus sa le scriu numarul de inamtriculare, nu m-au retelefonat, pana nu i-am sunat eu si nu le-am zis ca trimit televiziunea.”

 Ofiterul de presa de la Inspectoratul de Politie Orhei, Diana Maxim, sustine ca a fost inregistrat acest caz, iar politia urmeaza sa analizeze materialele video prezentate de victima.