Google+

Rudele tanarului de 25 de ani din Orhei, care s-a stins la spital la doua zile dupa ce a fost mire, acuza medicii de neglijenta. Procurorii din Orhei au initiat o cauza penala - VIDEO

Rudele tanarului de 25 de ani din Orhei, care s-a stins la spital la doua zile dupa ce a fost mire, acuza medicii de neglijenta. Procurorii din Orhei au initiat o cauza penala - VIDEO
Embed:

Rudele tanarului care a decedat duminica la spital, din cauza unei hemoragii la stomac, acuza medicii de neglijenta si spun ca victimei nu i-ar fi fost acordata asistenta medicala necesara. Sotia tanarului a depus o plangere la procuratura din Orhei, iar oamenii legii au initiat un proces penal si urmeaza sa stabileasca toate circumstantele in care s-a stins pacientul.


Socati de faptul ca la doar doua zile de la nunta sa, tanarul de 25 de ani a ajuns la spital cu o hemoragie severaa la stomac si s-a stins la scurt timp, apropiatii acestuia acuza medicii de neglijenta si spun ca ei nu ar fi intervenit la timp pentru a-i salva viata. Rudele au mers astazi la procuratura din Orhei si au depus o plangere pe numele medicilor de la spitalul raional din localitate.

 

SOȚIA TÂNĂRULUI DECEDAT: "Ieri am facut autopsia si mi-a spus ca tot era bine. Nu o fost nimic sange si toate organele erau sanatoase si inima tot. Nu i-a acordat primul ajutor medical care necesita."

 

 Sotia victimei povesteste ca sotul sau era sanatos si nu i s-a plans ca ar avea probleme de sanatate. I s-a facut rau cu o zi inainte, dupa care a mers la spital si s-a stins la scurt timp.

 

SOȚIA TÂNĂRULUI DECEDAT: "Se simtea bine si nu avea nici o rana la stomac. Asta medicii sunt de vina."

 

 Administratia spitalului din Orhei neaga acuzatiile. 

 

Andrei STRATULA, DIRECTOR ADJUNCT SPITALUL RAIONAL DIN ORHEI: "Rudele au dreptul sa o faca, care e problema. Daca ei considera asa, lasa sa demonstreze aceasta, e dreptul fiecarui om." 

 

 Politia din Orhei spune ca urmeaza sa fie efectuata o expertiza medico-legala care va stabili cauza exacta a decesului. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn