Google+

Rudele unui tanar, omorat in bataie acuza procurorii ca taraganeaza ancheta. Acestea spun ca la un an si jumatate de la crima, nimeni nu a fost pedepsit: "Acum cine sa aiba grija de noi" - VIDEO

Rudele unui tanar, omorat in bataie acuza procurorii ca taraganeaza ancheta. Acestea spun ca la un an si jumatate de la crima, nimeni nu a fost pedepsit: "Acum cine sa aiba grija de noi" - VIDEO
Embed:

Rudele unui tanar, omorat in bataie acuza procurorii ca taraganeaza ancheta. Acestea spun ca la un an si jumatate de la crima, nimeni nu a fost pedepsit. Procurorii spun ca inca aduna probe, intrucat sunt multi suspecti.

 

Mama tanarului sustine ca, in seara cand a fost omorat, fiul sau plecase la discoteca. Nimic nu prevestea ca nu-si va mai vedea baiatul.

 

Feudosia MELECA, MAMA: "26 de ani am muncit, l-am spalat si l-am crescut ca pe o floare, sa ne tina la batranete, dar acum cine sa aiba grija de noi, vin feciorii, vin nepotii si se duc, dar noi ramanem singuri, e mare durere sa-l dai in groapa asa ca pe un caine.”

 

TATA: "Unde sunt legile din Moldova, dama un an si jumatate si nu se rezolva nimic"

 

Parintii spun ca fiul se intorcea de la distractie, cand a fost atacat de mai multi tineri. Acestia l-ar fi batut atat de crunt, incat tanarul a murit. Familia sustine ca unul dintre ei si-ar fi luat toata vina asupra sa. Acesta chiar le-ar fi trimis o scrisoare in care ii roaga sa-l ierte.

 

Parintii spun ca dupa mai bine de un de la savarsirea crimei, nicio persoana nu a fost pedepsita. Familia crede ca investigatia intentionat se taraganeaza.

 

Pe de alta parte, procurorii din Telenesti afirma ca ancheta e in desfasurare.

 

Nicolae BURDUJA, PROCUROR ADJUNCT, PROCURATURA TELENESTI: "Urmarirea penala continua, este un caz complicat. in total sunt 22 de invinuiti, sunt cercetati dupa anumite masuri preventive, in majoritatea cazurilor cu obligatiunea de a nu parasi tara, sau obligarea de a se prezenta la organele de urmarire penala.”

 

 Potrivit procurorilor, la moment se aduna probele necesare pentru ca dosarul sa fie transmis in instanta. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn