Google+

Ruta de microbuz care lega cartierul Posta Veche de sectorul Buiucani a fost anulata. Cele 6 microbuze circula acum pe ruta 138, care are un alt itinerar - VIDEO

Ruta de microbuz care lega cartierul Posta Veche de sectorul Buiucani a fost anulata. Cele 6 microbuze circula acum pe ruta 138, care are un alt itinerar - VIDEO
Embed:

Ruta de microbuz care lega cartierul Posta Veche de sectorul Buiucani a fost anulata. Cele 6 microbuze circula acum pe ruta 138, care are un alt itinerar. Administratorul spune ca a decis sa renunte la ruta 127 din cauza taxei de 3 lei, care ar fi prea mica dar si a lipsei de calatori.

 

Nuţu OFRIM, ADMINISTRATOR RUTA 127: „Din 34 de unitati de transport care au fost la ruta 127 un an in urma, din pricina ca ne-o schimbat itinerarul de pe bulevardul Moscovei, pe strada Dimo, au ramas 7 masini, din care au activat 6. ”

 

Potrivit administratorului, dupa ce acum doi ani, primaria a decis a modifice itinerarele rutelor de microbuz, care dubleaza traseele autobuzelor si troleibuzelor, numarul pasagerilor a scazut considerabil.

 

Nuţu OFRIM, ADMINISTRATOR RUTA 127: “Ce fac pe zi, toarna in solearca si fara niciun venit.”

 

Microbuzele au fost transferate pe ruta 138, care si-a prelungit itinerarul de la strada Pietrarilor pana la Moldexpo. Administratorul, care detine si ruta de microbuz 126, care leaga sectorul Biucani de Rascani, spune ca la fel ar putea sa dispara in curand.

 

In ultimii 3 ani, numarul microbuzelor a scazut cu o treime. Respectiv, pasagerii se inghesuiesc zilnic in masini. Administratorii spun ca de vina ar fi fi cheltuielile prea mari. De la ultima majorare a taxei de calatorie, pretul combustibilului s-a dublat.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn