Tragedie intr-o familie din Ceadar-Lunga. O fetita de 4 ani a ramas fara ambii parinti, dupa ce masina in care se afla impreuna cu ei, a derapat de pe soasea si a ajuns intr-un copac. Potrivit politiei, automobilul nu era echipat cu anvelope de iarna.

Publicat:17.12.2018, 08:20

Accidentul s-a produs in aceasta dimineata la iesirea din satul Gura Galbenei, Cimislia. Din cauza ghetusului, masina in care se aflau cei doi soti si micuta lor a derapat de pe sosea si s-a izbit de un copac.

Mihaela TOBULTOC, REPORTER PRO-TV:In urma impactului puternic, automobilul de marca Dacia a fost indoit la mijloc, iar cei doi soti au ramas prinsi intre fiarele contorsionate. A fost nevoie de interventia salvatorilor de la descarcerare pentru a scoate victimile din masina. Acum aceasta arata ca un bot de metal.”

 In consecinta, barbatul in varsta de 30 de ani si femeia de 25 de ani au decedat, iar copilul a ajuns la spital cu traumatisme usoare, insa nu a fost internat.

Cristina VICOL, OFITER DE PRESÄ‚ IP CIMISLIA:Din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, vitezei excesive si din cauza ca avelopele nu erau dotate cu pneuri de iarna. A derapat de pe carosabil si s-a lovit intr-un copac.”

 Potrivit politiei, tanara familie venea dinspre Ceadar-Lunga si urma sa ajunga in capitala.