Google+

Parca rupti de restul lumii. Zeci de oameni din Dobrogea au ramas fara lumina si apa, blocati in nameti. In localitate nu au putut ajunge camioanele cu paine si lactate - VIDEO

Parca rupti de restul lumii. Zeci de oameni din Dobrogea au ramas fara lumina si apa, blocati in nameti. In localitate nu au putut ajunge camioanele cu paine si lactate - VIDEO
Embed:

S-au trezit dimineata parca rupti de restul lumii. Este vorba despre zeci de oameni din Dobrogea, care au ramas fara lumina si apa si blocati in nameti. In localitate nu au putut ajunge camioanele cu paine si lactate. Asa ca, pe langa frig si intuneric, oamenii spun ca au mancat ce-au gasit prin frigidere. Cel mai greu le-a venit familiilor care au copii mici.


Aceasta femeie spune ca astazi a fost mai greu decat in plina iarna. Este frig in aparatament, iar aseara a ramas si fara lumina. VOX“ “ Femeia spune ca nu stie ce sa faca cu produsele din frigider.

 

“Se dezgheata produsele in frigider. Nu stim ce o sa facem.“

 

In aceeasi situatie s-au pomenit practic toti locuitorii din Dobrogea.  Si mai greu le-a fost celor care locuiesc in blocurile unde nu exista gaz. Fara electricitate sunt ca fara aer.

 

“Nu pot face mancare...“

 

Unii s-au trezit de dimineata si cu apa in case. 

 

"Curge apa şi pe pereţi, ajunge la vecini. Am pus cârpe pe podea. Vedeţi că crapă şi varul de pe pod."

 

Pe rafturile din magazine nu am gasit paine si lactate. Din cauza troienelor, camioanele nu au putut ajunge in localitate. Disperati, multi si-au incuiat casele si au plecat la rude.

 

Mihaela Tomuz, de exemplu, impreuna cu sotul si copilul a plecat in satul vecin. Oamenii de la sate au avut mult de lucru astazi. De dimineata, au stat cu lopetile in maini. Au ramas inszapezite si drumurile din localitatile din apropiere.

 

In Sangera, de exemplu, un vehicul a ajuns in sant. Microbuzele si autobuzele nu au circulat, asa ca oamenii au fost nevoiti sa parcurga kilometri intregi pe jos. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn