Google+

Salariile mici, lipsa de echipament si conditiile proaste de munca i-au scos pe angajatii de la Exdrupo la protest. Acestia s-au adunat in fata intreprinderii, asteptandu-l pe director pentru a-i cere socoteala: "Nu da apa, nu da lapte" - VIDEO

Salariile mici, lipsa de echipament si conditiile proaste de munca i-au scos pe angajatii de la Exdrupo la protest. Acestia s-au adunat in fata intreprinderii, asteptandu-l pe director pentru a-i cere socoteala: "Nu da apa, nu da lapte" - VIDEO
Embed:

Salariile mici, lipsa de echipament si conditiile proaste de munca i-au scos pe angajatii de la Exdrupo la protest. Ei s-au adunat in fata intreprinderii, asteptandu-l pe director pentru a-i cere socoteala. Cand si-a facut aparitia, acesta a incercat sa convinga oamenii sa se intoarca la munca, promitandu-le schimbari.

 

Dis de dimineata, zeci de muncitori protestau in curtea institutiei, principalul motiv fiind salariile care au scazut in ultimile luni, spun ei. Soferii afirma ca a scazut si norma de combustibil, iar autovehiculele sunt vechi. 

 

“Nu da apa, nu da lapte de cand a venit directorul."

 

“Eu sunt sudor, mie haine nu-mi da cizme nu-mi da.”

 

“Inainte leafa era mai mare, acum a taiat-o.”

 

“40 de ani tehnica si el vrea acelasi lucru da combustibil sa nu manance si taie norma.” 

 

Dupa 30 de minute in care oamenii si-au spus nemultumirile, si-a facut aparitia directorul  Exdrupo.

 

Adrian BOLDURESCU, DIRECTOR “EXDRUPO”:Volumul de lucru nu este acelasi pe care l-am avut. Astazi este prima zi cand s-a deblocat procedura de licitatie si cu asfaltul."

 

 Adrian Boldurescu a explicat de ce a scazut din norma de combustibil pentru vehiculele intreprinderii.

 

Adrian BOLDURESCU, DIRECTOR “EXDRUPO”:Salariile nici decum nu sunt problema. Problema este ca s-au stopat o parte din furturi din benzina si motorina, sunt si video si au fost dati afara soferi.” 

 

 Dupa ce le-a promis ca va incerca sa le rezolve problemele, oamenii s-au intors la munca. Primarul interimar, Ruslan Codreanu spune ca va discuta cu seful Exdrupo despre situatia din intreprindere.

 

Ruslan CODREANU, PRIMAR INTERIMAR: “Imi pare rau ca am aflat abia dupa ce a avut loc aceasta adunare, as fi vrut sa fiu acolo sa vorbesc cu muncitorii. In cel mai scurt timp o sa vorbesc cu directorul sa vedem care este problema.”

 

 Adrian Boldurescu a fost numit de catre Silvia Radu in functia de director la“Exdrupo” in luna ianuarie. Stefan Racu a ocupat anterior acest post.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn