Google+

Scandal in lumea muzicii. Cristi Aldea-Teodorovici acuza trupa Carlas Dreams ca a facut un cover la o piesa a parintilor sai fara a primi acordul de la el. Reactia interpretilor de la Carlas - VIDEO

Scandal in lumea muzicii. Cristi Aldea-Teodorovici acuza trupa Carlas Dreams ca a facut un cover la o piesa a parintilor sai fara a primi acordul de la el. Reactia interpretilor de la Carlas - VIDEO
Embed:

Scandal in lumea muzicii de la noi. Cristi Aldea-Teodorovici acuza trupa Carlas Dreams ca a facut un cover la o piesa a parintilor sai fara a primi acordul de la el. Este vorba despre piesa “Focul din vatra” pe care formatia a cantat-o la un post de radio din Romania.

 

Acum o saptamana, coverul piesei “Focul din Vatra” in interpretarea trupei Carlas Dreams a inebunit internautii.

 

Ieri, intr-o postare pe facebook, fiul interpretilor Ion si Doina Aldea-Teodorovici, a iesit la atac. Acesta a scris ca ...

 

Mesaj Cristi Aldea-Teodorovici:

 

“O trupă care are ca denumire de piesă cuvinte vulgare, prin definiţie şi bunul simţ nu poate promova public muzica părinţilor mei, Ion si Doina Aldea-Teodorovici, cei care au luptat atât de mult pentru limba şi cultura românească.” 

 

Aceasta este piesa, cenzurata la care se refera fiul interpretilor. In replica, cei de la Carla's Dreams au scris ca important este sa fii om, apoi reprezentantul unei natiuni si culturi, postand varianta cantecului Focul din Vatra in limba rusa.

 

Ulterior, versiunea de pe youtube cantata de Carla's Dreams a fost blocata, totusi aceasta a ramas pe pagina de facebook a trupei.

 

Schimbul de replici a continuat si astazi, tot pe facebook. Cristi Aldea-Teodorovici sustine ca baietii nu au avut acordul sau, precizand ca nu este impotriva ca piesele parintilor sai sa fie cantate, dar sa se faca in privat. De aceasta data, Carla's Dreams a facut trimitere la un articol din legea privind drepturile de autor care prevede ca se permite reproducerea temporara a operelor fara acordul persoanei de drept.

 

Contactat de Pro TV, Cristi Aldea-Teodorovici ne-a spus ca saptamana viitoare va organiza o conferinta de presa in care va vorbi detaliat despre situatia creata. Solsitul trupei Carla's Dreams nu ne-a raspuns la telefon.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn