Google+

Momentul in care un adolescent, agresat de doi oameni ai strazii, ii pune la pamant printr-un procedeu de lupta. Martor: le-a spus "Buna ziua" - VIDEO

Momentul in care un adolescent, agresat de doi oameni ai strazii, ii pune la pamant printr-un procedeu de lupta. Martor: le-a spus "Buna ziua" - VIDEO
Embed:

A fost lovit in strada, dar l-a pus repede pe agresor la pamant. O camera de supraveghere instalata pe o strada din Cimislia a surprins momentul in care un barbat il loveste peste fata pe un tanar. Cel din urma a reusit sa se apere. Politia s-a autosesizat si urmeaza sa-i audieze pe ambii.


Din imaginile aparute pe internet se vede cum baiatul merge pe drum, se opreste langa o masina si se saluta cu un sofer, iar in fata apar doua persoane. Una dintre ele il loveste direct in fata. Urmeaza un schimb de replici, apoi incepe incaierarea. Intr-un moment, tanarul il doboara la pamant pe barbat printr-un procedeu si isi vede de drum. 

 

Sergiu BARAGA, MARTOR: “Eram dimineata la serviciu am vazut acesti doi boschetari pe drum in intampinare venea un tanar, care i-a salutat apoi a primit o palma peste fata ca urmare i-a pus la punct cu usurinta."

 

 Barbatul care l-a lovit pe baiat spune ca a avut motiv sa o faca. Tanarul i-ar fi furat niste bunuri din casa, politia insa sustine ca acesta nu are locuinta.

“Pe mine nu are cum sa ma dea jos, eu il dau jos, eu daca il apuc in maini… Eu l-am lovit primu ca nu are ce intra in casa, apoi el ma apucat si m-a dat jos.”

 

 Sotia barbatului se afla langa el cand s-a intamplat totul.

 

“Dimineata veneam de la un om, ne-a numit cu cuvinte urate, la apucat si l-a dat jos, uitati-va e cu fruntea umflata."

 

 Potrivit politiei, baiatul are 15 ani si practica lupte libere. 

 

Oleg DONI, SEF ADJUNCT IP CIMISLIA“Politia s-a autosesizat.”

 

Am mers astazi la doua dintre salile de sport din Cimislia, insa nu l-am gasit pe baiat.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn