Sofer de microbuz, imbracat la patru ace asa cum mai rar vezi. Un barbat din capitala a ajuns vedeta pe internet dupa ce o pasagera I-a remarcat tinuta si politetea. Conducatorul spune ca ii place sa fie imaculat, asa cum armata l-a instruit odata, iar de cap isi mai poate face doar vara, pe canicula, atunci cand In loc de camasa isi pune un tricou. Femeia din spatele vestimentatiei ingrijite este sotia, careia nu-i scapa din ochi nicio haina nepotrivita.

Publicat:20.10.2017, 17:08


Vasile Agrici sofeaza de mai bine de 17 ani. Iar de curand munceste pe ruta 103 din capitala. Barbatul spune ca de-a lungul vietii nu a incalcat niciodata o regula – cea de a arata imaculat la munca.  

Vasile AGRICI, SOFER DE MICROBUZ, RUTA 103: “Asta datorita sotiei, in fiecare seara, hainele sunt calcate, spalate, aranjate pe umeras, eu dimineata cand ma ridic din pat, m-am imbracat si plecat.”

 Ii place sa fie ingrijit si mai ales politicos...cu femeile.

“Eu vad prima oara in 103 si in camasa si frumos, dar cateodata se nimereste cate unul ca te scoate si te baga si te trimite.”

 Vasile AGRICI, SOFER DE MICROBUZ, RUTA 103: “Dvs intindeti taxa pe care o achitati si va uitati cum arata. Daca va place cum arata poate ii zambiti, daca nu arata bine plecati in spate. - Le mai faceti si din ochi fetelor? - Si normal. Sotia stie, ma rog. ”

 Tot in urma unui schimb de amabilitati cu o pasagera, soferul s-a trezit vedeta pe internet.

Vasile AGRICI, SOFER DE MICROBUZ, RUTA 103: “Chiar doamna care m-o pus pe facebook, o dat din mana si tocmai pe a doua banda s-a varat, I-am facut observati si I-am spus ca viata e importanta si cand a doua zi ma anunta ca am aparut pe facebook."

 Iar acum urmareste atent comentariile. Soferul recunoaste ca uneori isi permite sa poarte traininguri, doar cand e prea cald.

Vasile AGRICI, SOFER DE MICROBUZ, RUTA 103: “Va spun ca e imposibil cand afara e 50 de grade si in transport mai adaugai vreo 20.”

 Pasagerii il admira, desi mai degraba pun pret pe confortul din microbuz, decat cum este imbracat soferul.

“Masina veche, iar soferul in camasa? Nu cred ca asta e cel mai important. “

Calatorii sustin ca s-au obisnuit deja cu replicile acide ale conducatorilor auto din microbuz.

”Mai este loc in spate.”

”MAjoritatea soferilor sunt foarte agresivi si foarte nervosi.”

”Urate, foarte urate, nu pot sa le repet ca sunt mama a doi copii.”

Vasile Agrici are 45 de ani si are 2 copii.