25 de persoane au ajuns cu fracturi la spital, dupa ce au lunecat si au cazut pe trotuarele din capitala. Oamenii spun ca nu a fost imprastiat material antiderapant, asa ca au trebuit sa-si tina bine echilibrul. Meteorologii anunta ca si in zilele urmatoare vremea se va mentine rece, iar pe drumuri se va forma polei.

Publicat:16.12.2018, 16:31

Mercurul in termometre a scazut noaptea trecuta pana la minus cinci grade, iar de dimineata trotuarele aratau ca niste patinoare. Pietonii au trebuit sa paseasca cu grija ca sa nu cada.

“Nu este nisip, nu este nici un fel de material antiderapant pus pe trotuare. Eu am fost si la botanica,la ciocana si in centru, nicaieri nu este presarat. 

“Se luneca, era sa cad jos. Din aceasta cauza merg pe alaturi. Trebuie autoritatile sa ia masura.”

“Pe trotuare nu este nimic presarat si e stranic. Foarte greu de mers. Vedeti merg pe alaturi, ma tem de masini dar merg pe alaturi ca un pic e dezghetat.”

Unii, insa, s-au distrat.

 “Asa e timpul cand plus cand minus. Ne distram si noi un pic, asa ca la patinuar. Speram fara traumatisme azi.”

Responsabilii de la primarie nu ne-au raspuns astazi la telefon pentru a ne spune de ce nu a fost imprastiat material antiderapant pe trotuare. Din cauza ghetusului, 25 de persoane au ajuns la Spitalul de Urgenta, 2 dintre ele fiind internate. Potrivit meteorologilor, si in urmatoarele zile pe strazi va fi polei. Vremea se va mentine rece. Saptamana viitoare minimele vor cobora pana la minus noua grade, iar maximele vor fi de trei grade.