Condamnat la 7 ani si jumatate de inchisoare in dosarul fraudelor de la Banca de Economii, Ilan Sor, se tine, in continuare, de organizat concerte. Dupa Orhei, Comrat si Balti, Sor il aduce, din nou, pe interpretul rus Stas Mihailov sa cante, dar de acesta data la Chisinau.

Publicat:06.01.2019, 11:11

Concertul va avea loc marti, de la 17:00 pe teritoriul Aeroportului International Chisinau.

Anuntul a fost facut de Petru Jardan, care a publicat un spot pe pagina sa de Facebook. 

Potrivit presei ruse, pentru un concert, Stas Mihailov ridica de la 60 de mii de euro. Deocamdata nu am reusit sa aflam cat a cheltuit Partidul Sor pentru organizare celor doua evenimente.
 
Serviciul de presa al Partidului Sor ne-a comunicat ca nu este vorba despre un concert electoral, dar de un cadou din partea formatiunii. Recent, Mihailov a cantat pe scena de la Orhei, la inaugurarea targului de Craciun, alaturi Ilan Sor. 

La doar cateva zile, Sor la adus din nou pe interpret ca sa cante la Comrat si Balti, iar acum il aduce la Chisinau.

Patru Jardan este directorul companiei Avia Invest, care apartine lui Sor.

Ilan Shor a fost condamnat la sapte ani si jumatate de inchisoare pentru frauda de la Banca de Economii. In luna ianuarie a acestui an dosarul lui Ilan Sor a ajuns la Curtea de Apel Chisinau, iar peste o luna a fost transferat la Curtea de Apel Cahul. De atunci sedintele au fost amanate de mai multe ori.