Google+

"Cei care cred ca ma scald in aur, se gresesc amarnic". Deputatul Sergiu Stati isi explica declaratiile cu privire la salariul de deputat cu care "incearca sa supravietuiasca" - AUDIO

"Cei care cred ca ma scald in aur, se gresesc amarnic". Deputatul Sergiu Stati isi explica declaratiile cu privire la salariul de deputat cu care "incearca sa supravietuiasca" - AUDIO
Embed:

Contactat de Pro TV, deputatul neafiliat Sergiu Stati a explicat ce a avut in vedere atunci cand a vorbit despre salariul de deputat. Asta dupa ce astazi acesta s-a plans ca este greu sa supravietuiesti cu o leafa de parlamentar, care este de 7500 de lei pe luna.

 

Sergiu Stati a spus ca este indignat de speculatii aparute. "Urmeaza sa ridicam intr-un fel, nivelul de trai al cetatenilor, inclusiv ca se vorbeste si se speculeaza ca deputatii castiga foarte mult. Salariu unui deputat este de 7500 de lei si respectiv in situatia asta este foarte dificil. I comparatie cu intreprinderile de stat unde directorii primesc 30 - 40 de mii de lei fata de salariu unui deputat, care este mic. Guvernul ar trebui sa se documenteze, sa se autosesizeze dar nu sa zica toti ca nu stiu ce se intampla in tara asta. Cand merg in teritoriu, in deplasari, mai primesc ceva indemnizatii plus ei care sunt cu automobilul primesc 5000 de lei pentru ca sa-si alimenteze automobilul. Sunt indignat de speculatiile in presa, stau la bloc, in doua camere, cei care cred ca ma scald in aur aici, se gresesc amarnic".

 

VIDEO - E greu sa fii deputat in Moldova. Un ales al poporului se plange de salariu: "Incearca sa supravietuiesti cu 7.500 de lei"

 

Remunerarea unui deputat poate depasi suma de 22.000 de lei pe luna. Care este retributia adevarata a parlamentarilor

 

*poza moldova.org


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn