Google+

Suspectul de 17 ani care a fugit in Romania dupa omorul minorei de 14 ani din Straseni, extradat autoritatilor de la Chisinau: va fi predat celor de la IP Straseni

Suspectul de 17 ani care a fugit in Romania dupa omorul minorei de 14 ani din Straseni a fost extradat astazi autoritatilor de la Chisinau.

 

Stirea se actualizeaza.Suspectul de 17 ani care a fugit in Romania imediat dupa ce minora de 14 ani din Straseni a fost omorata a fost extradat astazi autoritatilor de la Chisinau.

 

Acesta a fost extradat, astazi, la ora 16:30, iar cand va ajunge in Republica Moldova va fi predat Inspectoratului de Politie din Străşeni.

 

 Tânărul a fost anunţat în căutare internaţională de Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională al IGP şi reţinut de organele de drept ale Ungariei la data de 6 decembrie 2016.

 

Cristina, adolescenta de 14 ani a disparut pe 25 noiembrie, dupa o plimbare in parc cu niste prieteni, iar in aceeasi zi ar fi fost ucisa de iubitul sau si amicii lui.

 

Autoritatile au indentificat 4 suspecti. Trei suspecti, toti minori, au fost retinuti. Doi dintre ei au primit mandate de arestare pentru 30 de zile, al treilea a fost eliberat intrucat are doar 13 ani, iar al patrulea a fost retinut la frontiera romano-ungara dupa ce a fost anuntat in cautare internationala.

 

Procurorii spun ca expertiza medico-legala a aratat ca fata de 14 ani a fost lovita in cap, de nenumarate ori, cu un obiect greu, iar in urma ranilor a murit.

 

Fata a fost inmormantata, sambata, 3 decembrie.

 

Tragedia s-a soldat si cu suspendari. Patru politisti de la Straseni au fost suspendati din functie pana cand se va stabili daca acestia si-au facut datoria.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn