Google+

Tiraspolul cere ca moldoveanul retinut la Moscova pentru ca a furat o bicicleta, sa fie extradat. Individul de 29 de ani a comis o serie de violuri si a omorat sapte oameni. Declaratiile facute de el s-au dovedit a fi adevarate - VIDEO

Tiraspolul cere ca moldoveanul retinut la Moscova pentru ca a furat o bicicleta, sa fie extradat. Individul de 29 de ani a comis o serie de violuri si a omorat sapte oameni. Declaratiile facute de el s-au dovedit a fi adevarate - VIDEO
Embed:

Tiraspolul cere ca moldoveanul originar de acolo, retinut la Moscova pentru ca a furat o bicicleta, sa fie extradat. Declaratiile facute de el, care pareau initial niste aberatii, s-au dovedit a fi adevarate. Individul de 29 de ani a comis o serie de violuri si a omorat sapte oameni si era dat in cautare internationala.

 

In septembrie 2013, acesta ar fi violat o minora, apoi a ucis-o, lovind-o cu ciocanul. Totul s-a intamplat pe teritoriul unei cariere de nisip, care se afla la marginea orasului Tiraspol. In martie 2014, barbatul a comis o infractiune similara: a violat o femeie apoi a ucis-o, prin aceeasi metoda. Tiraspolul spune ca suspectul este banuit ca ar fi comis si alte 5 crime in oras in 2011, 2012 si 2013.

 

Ruslan MOVA, MINISTRUL AFACERILOR INTERNE DIN TRANSNISTRIA: "Dupa ce incheiem urmarirea penala vom spune toate motivele care l-au facut sa savarseasca asa o serie de infractiuni grave. Asta nu este doar o dereglarepsihica. Noi vom face tot posibilul ca el sa fie predat justitiei din Transnistria.

 

Pe parcursul urmaririi penale, securitatea de la Tiraspol a aflat ca barbatul se ascundea in Rusia, insa, nu l-a putut gasi. Dupa ce a cerut ajutorul autoritatilor de acolo, pe 19 octombrie, barbatul a fost retinut si plasat in izolator.

 

Ruslan MOVA, SEFUL AFACERILOR INTERNE DIN REGIUNEA TRANSNISTREANA:Mitlinskii Victor Vladimir a fost anuntat in cautare, pentru comiterea unor infractiuni deosebit de grave pe teritoriul  transnistrian - atac asupra femeilor tinere, viol, omoruri in serie a femeilor in varsta.” 

 

Presa rusa a scris despre faptul ca maniacul moldovean, a fost retinut la Moscova pentru ca a furat o bicicleta, iar in momentul audierilor, individul le-a spus oamenilor legii ca a ucis sapte oameni. Sase ar fi femei, spunea acesta, iar anul trecut a mai omorat un barbat intr-o statie din capitala rusa. Socati de cele relatate, anchetatorii rusi au inceput sa verifice declaratiile barbatului.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn