Google+

VIDEO - MAI: Un angajat al Politiei de Frontiera, prins beat la volan. Politist: "Nu eram in stare de ebrietate"

VIDEO - MAI: Un angajat al Politiei de Frontiera, prins beat la volan. Politist: "Nu eram in stare de ebrietate"
Embed:

Seful Directiei Regionale “Sud” a Politiei de Frontiera, Dinu Ostavciuc, a fost retinut aseara la Cahul de angajatii Inspectoratului National de Patrulare si Serviciului protectie interna si anticoruptie, fiind suspectat ca a urcat beat la volan. Politistul neaga acuzatiile.

 

"-Uitaţi-vă, aici o să arate rezultatul dumneavoastră final. 0, 57."


Politia a publicat imagini video in care se vede clar ca alcootestul arata 0,57 de promile de alcool in aerul expirat, ceea ce este aproape de patru ori mai mult decat norma admisa. Dinu Ostavciuc, insa, neaga ca ar fi urcat beat la volan si a solicitat sa i se preleveze proba de sange. Initial a fost dus la o institutie si pentru ca nu a fost de acord cu rezultatele expertizei, a solicitat sa fie dus la o alta institutie. 


Dinu OSTAVCIUC, ŞEFUL DIRECȚIEI REGIONALE “SUD”, POLIȚIA DE FRONTIERĂ
Ulterior am fost la o alta institutie ...”


Potrivit lui Dinu Ostavciuc, in al doilea caz, rezultatele expertizei i-ar fi demonstrat nevinovatia. Acesta ne-a mai spus ca se deplasa cu masina de serviciu, impreuna cu cativa colegi de lucru. El afirma ca cineva ar fi pus totul la cale pentru a-l discredita. El sustine ca are anumite banuieli, dar nu vrea sa dea nume. Angajatii SPIA au initiat o ancheta, pentru a stabili toate circumstantele.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn