Un profesor de dans de la un liceu din capitala se plange ca a fost batut mar de niste necunoscuti. Cei doi indivizi, l-ar fi luat la pumni in strada, dupa ce i-ar fi prezentat o legitimatie pe care barbatul spune ca nu a apucta sa o vada. Nu a reusit sa retina nici fata agresorilor, asa ca acum se teme ca acestia nu vor putea fi gasiti pentru a fi pedepsiti.

Publicat:06.03.2017, 15:10


Barbatul in varsta de 38 de ani povesteste ca vineri dimineata in jurul orei 4 cand se intorcea, dintr-un club de noapte unde lucreaza ca fotograf, ar fi fost atacat de doi necunoscuti. 

VICTIMA: “Doi tineri cu doua fete, nimic nu mi-a dat de banuit. Când s-au apropiat, unul dintre ei mi-a aratat o legitimatie pe care nici nu am reusit sa o observ. De la prima lovitura am ajuns acolo, am cazut, vedeam doar niste siluete. Eram culcat aici, partea asta era murdara, urechea rupta.”

Barbatul spune ca indivizii l-au batut cu mainile si picioarele in cap si peste fata. Totul s-a intamplat atat de rapid incat nu a reusit sa-i vada la fata si nici nu a retinut in ce erau imbracati.

VICTIMA: “Eu pur si simplu strigam pentru ce? De ce? Nu întelegeam motivul. Am vazut siluetele fetelor care încercau sa le spuna sa înceteze.”

La un moment dat, prin preajma ar fi trecut o masina care ar apartine unei companii de paza de la noi, in care erau cativa agenti. Barbatul sustine ca a cerut ajutor insa de la soc nu a retinut denumirea acesteia.

VICTIMA: „Ei au oprit în mijlocul drumului si au întrebat ce s-a întâmplat. Ei au aratat o legitimiatie, agresorii au invocat ca eu i-as fi insultat. Au schimbat câteva vorbe si au plecat.” 

Barbatul spune ca a mers acasa, deoarce locuieste prin apropriere. Ajuns in apartament  el a descoperit ca-i lipsesc o mie de lei pe care-i avea in buzunar. A doua zi depus o plangere la politie si a mers si la spital.

Medicii au constatat ca acesta are mai multe contuzii, buza si spranceana sparta si o rana la ureche. In locul unde s-a intamplat totul nu exista camere de supraveghere, barbatul spera insa ca agresorii sa fi fost surprinsi in alta locatie.

In functie de traumatismele pe care le-a suferit barbatul, politia urmeaza sa decida daca va porni un dosar penal pentru huliganism sau pentru vatamare corporala.