Google+

Un barbat din capitala ar fi gasit in paine... un soarece, a depus o plangere la ANSA, iar astazi inspectorii au mers la combinatul de panificatie "Franzeluta" - VIDEO

Un barbat din capitala ar fi gasit in paine... un soarece, a depus o plangere la ANSA, iar astazi inspectorii au mers la combinatul de panificatie "Franzeluta" - VIDEO
Embed:

S-au facut controale astazi la combinatul de panificatie Franzeluta dupa ce un barbat din capitala ar fi gasit in paine... un soarece. Familia sa a depus o plangere la ANSA, iar inspectorii au mers la fabrica. Este imposibil sa se intample asa ceva, spun responsabilii de la „Franzeluta”, care cred ca, de fapt, cineva ar incerca sa defaimeze imaginea companiei.

 

Marin Domente spune ca painea a fost cumparata de tatal sau care a si depistat soarecele cand a vrut sa taie franzela, ca sa ia masa. Incidentul s-a produs acum trei zile. 

 

Marin DOMENTE: "L-a desfacut tatal meu si cand eram in vizita mi l-a aratat. Ca si consumator, intr-adevar, e normal sa-mi trezeasca un anumit dezgust."

 

In aceeasi seara, Marin a facut cateva poze, pe care le-a publicat pe retelele de socializare. Fotografiile au fost distribuite de zeci de internauti, asa ca barbatul spune ca a fost contactat in scurt timp de responsabilii de la „Franzeluta”. 

 

Marin DOMENTE: "Au venit la biroul unde muncesc. Am adus franzela. Au vazut-o si au confirmat ca este produsul lor."

 

Mama barbatului a depus ulterior o plangere la Agentia Nationala Pentru Siguranta Alimentelor, iar inspectorii au anuntat ca incep controale la combinatul de panificatie.

 

Responsabilii insa au refuzat sa ne ofere mai multe detalii, mentionand ca vor prezenta ulterior rezultatele anchetei. Intre timp, administratia de la „Franzeluta” neaga toate acuzatiile, intr-un comunicat publicat pe site-ul companiei. 

 

„Analizand circumstantele, probabilitatea ca un obiect strain sa patrunda in aluatul din care se fabrica painea este imposibila. Suntem ferm convinsi ca prin intermediul acestui caz se incearca o defaimare a imaginii intreprinderii si produselor pe care le fabrica. „ 


Conducerea companiei sustine ca prepararea produselor de panificatie include mai multe etape, care ar fi monitorizate. Totodata, responsabilii mentioneaza ca se confrunta pentru prima data cu un asemenea caz. Marin Domente, care este avocat, spune ca deocamdata va pastra painea, drept dovada a celor intamplate.

 

Marin DOMENTE: "Este in congelator, la -22 de grade." 

 

Barbatul spune ca nu asteapta o compensatie din partea companiei, ci doar scuze pentru incident, dar si controale mai minutioase in cadrul combinatului.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn