Google+

Un echipaj al politiei nu a putut imparti drumul cu un sofer. S-a intamplat in aceasta dupa amiaza pe strada Mihai Viteazul din capitala. Soferii se contrazic dand vina unul pe altul - VIDEO

Un echipaj al politiei nu a putut imparti drumul cu un sofer. S-a intamplat in aceasta dupa amiaza pe strada Mihai Viteazul din capitala. Soferii se contrazic dand vina unul pe altul - VIDEO
Embed:

Un echipaj al politiei nu a putut imparti drumul cu un sofer. S-a intamplat in aceasta dupa amiaza pe strada Mihai Viteazul din capitala. Soferii se contrazic dand vina unul pe altul. In timp ce politistul spune ca se grabea la o chemare si avea incluse semnalele luminoase si sonore, barbatul de la volanul Volkswagen-lui spune ca era conectat doar girofarul.

 

Soferul Volkswagen-lui mergea pe strada Mihai Viteazul, cand a vrut sa vireze la dreapta pentru a se alimenta la o statie PECO. 

 

“Am fost palit in umarul drept, vad ca e infierbantat, nu stiu care e problema. - Mergea cu viteza politia? - Foarte tare, daca pusa pe frana vreo 10 m.”

 

 Politistul sustine ca masina avea girofarul si semnalul sonor incluse si se indrepta spre o chemare, iar soferul Volkswagen-lui trebuia sa-i cedeze trecerea, chiar daca masina politiei era pe un drum secundar.

 

Boris BESNOSCENCO, OFITER DE PATRULARE IP RASCANI: “Domnul nu ne-a cedat. El trebuia sa priveasca ca girofarul era pornit. -Girofarul era aprins, dar si sunetul inclus? - Cum sa nu.”

 

Politistul insista ca nu circula cu viteza.

 

Boris BESNOSCENCO, OFITER DE PATRULARE IP RASCANI: “-Incotro va indreptati? - Era aici, in spatele la Ice Bravo, chemare la o bataie.”

 

 Altceva spun martorii.

 

“Politia de patrulare cum zbura pe strada asta, nici nu s-a avertizat, nici nu s-a uitat daca le da drumul. Aveau doar girofarul aprins.”

 

 “- Politia avea sunetul inclus? - Nu avea nimic. - Dar girofarul ? - Doar girofarul.”

 

 Circumstantele exacte vor fi stabilite ulterior. Potrivit regulamentului circulatiei rutiere, in cazul unor misiuni de serviciu, masina politiei trebuie sa aiba conectate semnalele luminoase si sonore speciale.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn