Trei masini s-au turtit una pe alta intr-un accident produs in centrul capitalei. Cel mai mult a fost avariat un Proshe decapotabil. Cei trei soferi nu au avut de suferit si au iesit din masini ca stabileasca cine e vinovat. Cat s-au ciondanit acestia, zona a intepenit in ambuteiaje.

Publicat:19.10.2018, 08:34

Accidentul s-a produs in aceasta dimineata pe strada Ismail din capitala. Fiecare sofer are versiunea sa asa ca dupa accident au decis sa astepte oamenii legii ca sa stabileasca ei cine e vinovatul.

“Stateam aici, dumnelui venea la vale, acesta cu renaultul a iesit pe doua linii o lovit in el si el a venit in mine, eu eram pe loc.”

 Porshe-ul decapotabil valoarea caruia ajunge pe piata si la xx mii de euro a fost avariat rau in partea din fata. Cel de la volan spune ca se deplasa regulamentar cand in fata i-a aparut un Renault, iar impactul a devenit inevitabil.

“ Coboram pe Ismail si el s-a intors in fata m-a acrosat si din Renault m-a aruncat in Mitshubisi. - Masina cine o achita?- Este destul de costisitoare, nustiu asigurarea vinovatul nustiu ce o achita.”

La randul sau, soferul Renaultului povesteste ca un alt conducator auto s-a apropiat cu masina atat de mult, incat l-a fortat sa intre pe contrasens.

“Ma ridicam pe Ismail, o masina s-a apropiat foarte tare de mine, am trecut pe contrasens. Porsheul venea pe contrasens cu viteza m-a lovit si s-au tamponat toate 3 masini. Asteptam sa vina plitia. Nu-i un accident foarte simplu dupa cum vedeti pagubele sunt mari si nu vrem sa ne asumam cheltuieli, avem asigurare.”

Pana sa vina politia, pe strada Ismail, una dintre cele mai importante artere din centrul capitalei s-au format ambuteiaje care au facut traficul greoi in toata zona.