Un sofer a intrat cu masina intr-o cladire aflata pe marginea unui drum de langa satul Chetrosu, Anenii-Noi. Constructia, care urma sa devina magazin, a fost pe jumatate distrusa, iar autoturismul - facut zob. Barbatul a refuzat sa treaca alcotestul. Iar acum risca o amenda de 50 de mii de lei si sa fie lipsit de permisul de conducere pentru cinci ani.

Publicat:21.11.2018, 07:21

 
Totul s-a intamplat in jurul orei opt dimineata. Potrivit politiei, soferul se afla singur in masina sa de marca Toyota. Acesta se deplasa de la Chisinau spre Anenii noi, iar la un moment dat a intrat intr-o constructie de pe marginea drumului. Vehiculul a fost avariat, iar geamurile cladirii- sparte. Dupa accident, barbatul a iesit din automobil si a mers intr-un magazin din apropiere, spun martorii. 

 “Eu am venit la fara 15 minute opt. Soferul era si el pe aici socat, pentru ca intra in magazin de multe ori si cumpara diferite lucruri care in general nu ii trebuiesc.”

Cladirea in care a intrat soferul urma sa devina un magazin agricol. Proprietarul se afla in Irlanda, insa la fata locului a venit tatal acestuia. 

“Acuma treceam, ma duceam la Anenii Noi si am vazut lovitura si m-am oprit. Nu stiam acuma am aflat, sa fie cum a fost pentru ca noi am lucrat aici noptile.”

Soferul nu a patit nimic, dar a fost transportat la spitalul din Anenii Noi, pentru a trece testul de alcoolemie. Potrivit politiei, barbatul a refuzat sa o faca, iar pentru asta va fi amendat cu 50 de mii de lei.

In plus, el s-ar mai putea alege cu o amenda pentru ca a provocat un accident, cu puncte de penalizare si ar putea ramane fara permisul de conducere pe o perioada de la 3 pana la 5 ani.Sursa: facebook/Город без маршруток! Водители помогают пешеходам

Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.

Pe Instagram-ul Pro TV Chisinagasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova, dar si din lume!