Un tanar de 25 de ani din Vadeni, Soroca a fost adus aseara la Chisinau cu elicopterul SMURD de la Iasi. Acesta a ajuns in coma dupa ce un prieten de pahar l-a lovit cu un pumn in fata, iar el s-a prabusit si s-a lovit cu capul de bordura. Potrivit politiei, initial medicii credeau ca tanarul este in coma alcoolica.

Publicat:15.07.2017, 11:45


Elicopterul SMURD Iasi a aterizat pe pista  Directiei situatii exceptionale din Soroca, unde era asteptat de catre un echipaj 903.Pacientul a fost predat echipajul SMURD. Zborul pana la Chisinau a durat aproape 35 minute. 

“Cu un traumatism cranian. Hematoma. Gasit comatos, intubat in ambulanta venitalt mecanic. Pe parcursul zborului stare stabila.” 

Potrivit purtatorului de cuvant al politiei din Soroca, tanarul a ajuns in coma la spital dupa ce s-ar fi batut cu un prieten. Acesta la-a lovit cu un pumn in fata, iar el a cazut si s-a lovit cu capul de bordura. Initial medicii ar fi crezut ca el este in coma alcoolica.

Solicitat de PROTV, directorul spitalului de Urgenta, Mihai Ciocanu, ne-a spus ca tanarul este in continuare in coma, dar starea este stabila. Pe parcursul a doi ani, SMURD Iasi a trecut de 29 de ori Prutul.