Google+

Mandatul de arestare pe numele luptatorului K1 Mihail Pirgaru, banuit ca ar fi ucis in bataie un barbat de 30 de ani, in fata unui club de noapte, a fost prelungit cu inca 30 de zile de arest in izolator. Ce spune avocata luptatorului - VIDEO

Mandatul de arestare pe numele luptatorului K1 Mihail Pirgaru, banuit ca ar fi ucis in bataie un barbat de 30 de ani, in fata unui club de noapte, a fost prelungit cu inca 30 de zile de arest in izolator. Ce spune avocata luptatorului - VIDEO
Embed:

Inca 30 de zile de arest in izolator pentru luptatorul K1, Mihail Pargaru, suspectat ca ar fi ucis in bataie un barbat, in fata unui club de noapte. Decizia fost luata astazi de catre judecatoria Chisinau cu sediul in sectorul Rascani, la solicitarea procurorului. La sedinta, atat Pirgaru, cat si avocata sa au incercat sa convinga instanta ca luptatorul nu i-a aplicat nici o lovitura victimei.

 

“-Ce s-a intamplat in seara ceea pana la urma? Ce ati declarat in sedinta? Va recunoasteti vina?”

 

 Mihail Pirgaru nu a vrut sa faca declaratii pentru presa, in sedinta de judecata, acesta insa a spus ca este nevinovat si ca s-a aflat in locul nepotrivit si la momentul nepotrivit.

 

Avocata luptatorului sustine ca niciun martor din cei interogati in cadrul urmaririi penale si nicio proba din dosar nu confirma faptul ca Pirgaru i-a aplicat lovituri victimei, respectiv acesta nu trebuie sa fie privat de libertate.

 

Mariana ARABADJI, AVOCAT: Organul de urmarire penala nu si-a dorit pana la urma stabilirea adevarului ci doar expedirerea cat mai urgenta a dosarului in judecata. Afirmatia ca Pargaru trebuie sa ramana in arest este ridicola. Daca martorii spuneau ca l-au vazut lovindu-l, atunci el putea sa vrea sa-i influenteze, insa nu a fost asa.”

 

 Avocata mai spune ca va opta pentru achitarea clientului sau, ori macar pentru recalificarea articolului de care este invinuit.

 

Mariana ARABADJI, AVOCAT:In conditiile in care a treia persoana se afla in cautare, s-a mers pe Ignat si pe Pirgaru fara sa fie diferentiate actiunile fiecaruia. Ceea ce s-a intamplat in realitatea nu se incadreaza nicidecum in articolul invocat.”

 

 In replica, procurorul si avocata partii vatamate spun ca instanta va decide vinovatia fiecarui participant.

 

Aurelia GRIGORIU, AVOCAT:  “Judecata va stabili toate circumstantele acestei crime.” 

 

 Sedinta de astazi urma sa fie prima din procesul de judecata, asa ca in instanta a fost adus si Aurel Ignat, mandatul caruia expira peste o saptamana. Nu este clar de ce sedinta preliminara asa si nu a avut loc, aceasta insa a fost programata pentru saptamana viitoare.

 

Aurel Ignat si Mihail Pirgaru sunt invinuiti ca ar fi participat la incaierarea din fata unui club de noapte din capitala, in timpul careia un barbat de 30 de ani a fost batut. La o saptamana dupa asta, el s-a stins la spital.

 

Un al treilea suspect, Eugeniu Deliu nu a fost gasit nici acum, el fiind dat in cautare. Daca vor fi gasiti vinovati, sportivii risca pana la 15 ani de inchisoare.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn