Astazi, 6 septembrie, procurorii de la Procuratura Generala urmeaza sa ceara mandate de arestare pe numele unui detinut care a stat in aceeasi celula cu Andrei Braguta, dar si pentru cei trei politisti retinuti in acest dosar.

Publicat:06.09.2017, 12:03

Cazul a avut loc acum cateva saptamani. Tanarul de 31 ani a ajuns la puscarie, dupa ce s-a luat la harta cu inspectorii de patrulare, care l-au amendat pentru depasirea limitei de viteza. Rudele barbatului acuza oamenii legii ca l-ar fi batut in timp ce se afla in arest preventiv acolo si astfel ar fi survenit decesul.

Totusi, initial administratia puscariei spunea ca tanarul s-a stins de pneumonie. Medicii legisti spun ca barbatul s-a stins pe 25 august, insa resposabilii de la DIP sustin ca acesta a murit pe 26 august. Expertiza medico legala urmeaza sa demonstreze cauza exacta a decesului. Familia barbatului spune ca se va adresa si la CEDO.  

VEZI SI: Moarte cu semne de intrebare la penitenciarul 13. Rudele unui barbat de 31 de ani acuza oamenii legii ca l-ar fi batut in timp ce se afla in arest preventiv acolo si astfel ar fi survenit decesul. Totusi, administratia puscariei spun ca tanarul s-a stins de pneumonie. Barbatul a primit mandat de arest, retinut fiind pentru ca ar fi insultat inspectorii de patrulare.