Camerele de supraveghere instalate in incinta magazinului de materiale de constructii din Stauceni au inregistrat momentul in care mai multi indivizii au dat buzna in magazin si i-au luat la bataie pe cei care se aflau in interior.

Publicat:18.02.2017, 10:42

Din imaginile video se vede cum mai multi indivizi s-au adunat in fata magazinului de materiale de constructii. Acestia au intrat in interior si au inceput sa loveasca violent unul dintre angajati. Indivizii nu s-au oprit aici, ei au incercat sa darame usa biroului unde se aflau si alti angajati, printre care si proprietarul magazinului. Directorul interprinderii a scos un pistol si a tras in directia atacatorilor. 

Astfel, potrivit oamenilor legii, un barbat de 35 de ani a fost impuscat mortal, iar altii trei au fost raniti. Au fost identificate toate persoanele implicate, iar doua au fost retinute. Proprietarul magazinului de materiale de constructii, care a tras in directia atacatorilor si ar fi impuscat mortal unul dintre ei, nu a fost retinut, el are statut de banuit.