Google+

VIDEO - Mergea cu masina si s-a trezit cu un copac cazut direct pe acoperis. Barbatul care a decis sa-l taie nu-si recunoaste vina: Nu trebuia sa treaca anume pe acolo

VIDEO - Mergea cu masina si s-a trezit cu un copac cazut direct pe acoperis. Barbatul care a decis sa-l taie nu-si recunoaste vina: Nu trebuia sa treaca anume pe acolo
Embed:

Mergea in masina si din senin s-a trezit cu un copac direct pe acoperisul vehiculului. I s-a intamplat aseara unui sofer, in apropiere de satul Ratus. Totul s-a intamplat din cauza unui barbat, care a decis sa taie un copac de pe marginea drumului. El nu s-a gandit insa ca, odata taiat, copacul va cadea, iar acum sustine ca soferul e de vina ca a trecut pe drum chiar in acel moment.

 

Aceste imagini au fost suprinse ieri,in jurul orei 18 de niste oameni care se aflau prin preajma. Astazi cand am mers la locul incidentului copacul tot in drum era. Soferul a carui masina a fost avariata ne-a povestit cum s-a intamplat totul. 

 

La randul sau barbatul care a taiat copacul sustine ca nu are nicio vina.

 

El spune ca are un teren in preajma si a vrut sa taie copacul deoarece il impiedica. Cu toate acestea barbatul nu a gandit sa puna macar un semn, care sa-i atentioneze pe soferi sau pe trecatori. La un moment dat cei doi barbati au inceput sa se certe.

 

Cristina GHEICEANU, REPORTER PRO TV: "Copacul sta aici in mijlocul drumului deja de 16 ore , asa ca soferii care vor sa treaca in cealalta parte a zonei sau se intorc inapoi sau iau direct prin aratura."

 

Soferul masinii avariate spune ca aseara a sunat si la politie, dar si celor de la garda forestiera, insa intrucat barbatul care a taiat copacul ar avea relatii in politie nimic nu s-a intreprins.

 

Drumul pe care a cazut copacul duce spre o zona in care se afla cateva lacuri si proprietati private si este in apropierea satului Ratus. Am incercat si noi sa sunam la primaria din localitate, dar nimeni nu ne-a raspuns. Politistul din sat insa ne-a inchis telefonul. Soferul masinii spune ca dauna s-ar ridica la aproape 30 mii de lei. Acum urmeaza ca politia sa decida cine se face responsabil de incident si cine va plati despagubirile.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn