Google+

Zeci de chirurgi si medici rezidenti au urmarit in direct, pe un ecran mare, operatia de transplant in care un tanar i-a donat o parte din ficat tatalui iubitei sale - VIDEO

Zeci de chirurgi si medici rezidenti au urmarit in direct, pe un ecran mare, operatia de transplant in care un tanar i-a donat o parte din ficat tatalui iubitei sale - VIDEO
Embed:

Perfectionare prin toate mijloacele! Zeci de chirurgi si medici rezidenti au urmarit astazi in direct pe un ecran mare, o interventie chirurgicala efectuata la Spitalul Republican. Este vorba despre operatia de transplant, in cadrul careia un tanar i-a donat o parte din propriul ficat tatalui iubitei sale. Medicii au fost atenti la mainile specialistilor au pus intrebari si au comentat fiecare miscare a acestora.Astazi in sala de sedinte a Universitatii de Medicina s-au strans aproape toti chirurgii din tara, dar si medici rezidenti specializati in chirurgie. Acestia au urmarit toate etapele unui transplant hepatic.

 

In timpul efectuarii transplantului, medicii comentau despre tot ceea ce fac in sala de operatie. Eva Gudumac este chirurg deja de 50 de ani. A asistat si ea la interventie. Ne-a spus ca medicul toata viata trebuie sa invete. 

 

Am gasit aici si medici rezidenti, care urmareau cu atentie fiecare miscare a bisturiului de pe ecran.

 

In fata tuturor celor adunati in sala de sedinte era medicul chirurg Vladimir Hotineanu, care la fel oferea  detalii despre transplant.

 

Beneficiarul transplantului este un barbat de 45 de ani, caruia iubitul fiicei sale i-a donat o parte din propriul ficat. Interventia a fost efectuata de catre o echipa de medici din Moldova si Romania. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn