Dupa ce a distrus bere si chiloti..asa numitul, Ministru cazac al Culturii, Stas Baretkii s-a razbunat de telefoane. Acesta a intrat intr-un magazin si a distrus un iPhone si o tableta asamblate in strainatate.

Publicat:27.08.2015, 14:19


”Ca sa nu mai vindeti asa produse, am sa fac asa un lucru”

“Trebuie sa folositi produsele noastre si nu cele din occident!”


Stas Beretkii isi continua campania de distrugere a produselor importate. De aceasta data pe “mana fierbinte” i-a cazut un iPhone si o tableta. Nu l-a interesat nici pretul, nici tara de origine. Faptul ca sunt aduse din strainatate l-a infuriat.


”Cumparati telefoane si Iphone din Rusia. Totul trebuie sa fie de-al nostru!"


Oriunde nu ar merge si orice nu ar distruge, Beretkii nu-si lasa berea acasa. Are mereu una in buzunar, pentru orice eventualitate..


”Pentru Rusia!”

Nu este prima data cand Beretkii se da in spectacol in fata camerelor de luat vederi. Anterior a distrus intr-un supermarket din Sankt Petersburg o doza de bere..

iar apoi o pereche de..chiloti..

Stas Beretkii este un interpret rus, fost membru a grupei “Leningrad”, iar recent a devenit membru al grupului de cazaci care lupta cu produsele importate din Occident.

Vezi si: Dupa cascaval si bere, rusii declara razboi si CHILOTILOR de import: Interpretul Stas Beretchii a facut deliciul trecatorilor distrugand lenjeria intima rosie - VIDEO