Google+

Dupa bere si chiloti de import, s-a apucat de telefoane si tablete: Stas Baretkii a distrus un Iphone 4: "E un rahat vestic. Pentru Rusia!" - VIDEO

Dupa bere si chiloti de import, s-a apucat de telefoane si tablete: Stas Baretkii a distrus un Iphone 4: "E un rahat vestic. Pentru Rusia!" - VIDEO
Embed:

Dupa ce a distrus bere si chiloti..asa numitul, Ministru cazac al Culturii, Stas Baretkii s-a razbunat de telefoane. Acesta a intrat intr-un magazin si a distrus un iPhone si o tableta asamblate in strainatate.


”Ca să nu mai vindeţi aşa produse, am să fac aşa un lucru”

“Trebuie să folosiţi produsele noastre şi nu cele din occident!”


Stas Beretkii isi continua campania de distrugere a produselor importate. De aceasta data pe “mana fierbinte” i-a cazut un iPhone si o tableta. Nu l-a interesat nici pretul, nici tara de origine. Faptul ca sunt aduse din strainatate l-a infuriat.


”Cumpăraţi telefoane şi Iphone din Rusia. Totul trebuie să fie de-al nostru!"


Oriunde nu ar merge si orice nu ar distruge, Beretkii nu-si lasa berea acasa. Are mereu una in buzunar, pentru orice eventualitate..


”Pentru Rusia!”

Nu este prima data cand Beretkii se da in spectacol in fata camerelor de luat vederi. Anterior a distrus intr-un supermarket din Sankt Petersburg o doza de bere..

iar apoi o pereche de..chiloti..

Stas Beretkii este un interpret rus, fost membru a grupei “Leningrad”, iar recent a devenit membru al grupului de cazaci care lupta cu produsele importate din Occident.

 

Vezi si: Dupa cascaval si bere, rusii declara razboi si CHILOTILOR de import: Interpretul Stas Beretchii a facut deliciul trecatorilor distrugand lenjeria intima rosie - VIDEO


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Bizar
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn