Google+

Festivalul de film de la Venetia si-a desemnat castigatorii, iar principalul trofeu a ajuns in Mexic. Pelicula care a luat Leul de Aur - VIDEO

Festivalul de film de la Venetia si-a desemnat castigatorii, iar principalul trofeu a ajuns in Mexic. Pelicula care a luat Leul de Aur - VIDEO
Embed:

Festivalul de film de la Venetia si-a desemnat aseara castigatorii, iar principalul trofeu a ajuns in Mexic. Leul de Aur a fost acordat, la editia din acest an, peliculei “The Shape of Water”. Emotionat, regizorul filmului si-a dedicat premiul tinerilor regizori latino-americani.

 

Regizorul mexican in varsta de 52 de ani abia si-a stapanit emotiile cand a primit trofeul. Filmul sau “The Shape of Water” a castigat premiul mare pentru cel mai bun film la Festivalul de la Venetia. Guillermo del Toro a avut un mesaj pentru tinerii regizori din America Latina, care viseaza sa realizeze un film in genul fantastic.

 

Guillermo DEL TORO, REGIZOR DIN MEXIC: ”Dacă rămâneţi puri şi vă păstraţi credinţa, în orice credeţi voi, în cazul meu e vorba de monştri, puteţi să realizaţi tot ce vă doriţi.”

 

Pelicula castigatoare spune povestea unei tinere femei de serviciu, care se indragosteste de o misterioasa creatura marina descoperita intr-un laborator.

 

Juriul de la Venetia a acordat si premiul pentru cel mai bun actor, care a devenit Kamel EL Basha.

 

”Kamel El Basha pentru fimlul “The Insult”.”

 

Iar britanica Charlotte Rampling, a devenit cea mai buna actrita pentru rolul din filmul “Hannah”.

 

Festivalul de Film de la Venetia se afla la a 74-a editie.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Divertisment
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn