Google+

Miss Beauty 2016: Castigatoarea este o eleva din capitala care abia a atins varsta majoratului "A fost aleasa cea mai fotogenica fata..." - VIDEO

Miss Beauty 2016: Castigatoarea este o eleva din capitala care abia a atins varsta majoratului "A fost aleasa cea mai fotogenica fata..." - VIDEO
Embed:

Pentru o vacanta la mare nu este neaparat sa platesti. Daca te-a inzestrat mama natura cu o infatisare care da bine la camerele foto, atunci poti sa o obtii o foaie de odihna gratuita. Asa s-a intamplat si in cazul unei eleve din capitala care a castigat titlul de Miss Beauty 2016. La concurs au participat zece tinere, care anterior au fost desemnate finaliste ale unui proiect foto.

 

Ana BADANEU, MISS BEAUTY 2016“”

 

Castigatoarea este o eleva din capitala care abia a atins varsta majoratului, iar frumusetea deja a rasplatit-o printr-o vacanta pentru doua persoane in Turcia. Tanara ne-a spus ca va merge acolo cu iubitul ei. Si pentru ca titlul e doar unul, celelalte concurenete desigur s-au cam intristat. 

 

Natalia OLEACU, PARTICIPANTA “”

 

Fetele, 10 la numar, au avut cateva probe in care au trebuit sa-si etaleze frumusetea. Printre acestea s-a numarat o autoprezentare:Ambianta()Iar apoi o defilare in tinute de zi dar si de seara.

 

Natalia RAHMISTRUC, MEMBRU JURIU “A fost aleasa cea mai fotogenica fata deoarece era un proiect foto.”

 

Aceasta este prima editie a concursului Miss Beauy, iar organizatorii spun ca o vor continua. Evenimentul a culminat cu un mini -concert al Dianei Grigor. 

 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Divertisment

s-a intamplat acum 1 an:

  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn