Google+

VIDEO - O adolescenta din Chisinau a facut furori la un show de talente din Rusia, interpretand ireprosabil "Je T'Aime". Afla povestea ei

VIDEO - O adolescenta din Chisinau a facut furori la un show de talente din Rusia, interpretand ireprosabil "Je T'Aime". Afla povestea ei
Embed:

Prestatie impresionanta a unei tinere din Chisinau la un show de talente din Rusia. Eva Timus a reusit sa intoarca toate scaunele juratilor la concursul “Golos Deti” si a ridicat sala in picioare. Desi are doar 13 ani, tanara s-a ales o piesa dificila din repertoriul Larei Fabian.

 

Primul care s-a intors a fost interpretul Dima Bilan. A mai durat doar cateva secunde pana cand au cedat si ceilalti doi jurati.  Impresionat a ramas si publicul care a aplaudat-o in picioare.

Leonid AGUTIN, INTERPRET: ”Bravo, Eva. Nici nu mai avem ce comenta. Nu am mai auzit aşa ceva din partea unui copil.”


Tanara a decis sa mearga in echipa interpretului Leonid Agutin. Eva Timus este pasionata de muzica, si desi are doar 13 ani, ea si-a lansat recent un videoclip. 

Fiind invitata Rodicai Cioranica la emisiunea “O seara perfecta”, Eva a vorbit despre cele mai importante momente din viata ei.


Eva TIMUS: "Cânt de la 8 ani. Am participat la mai multe concursuri naţionale şi internaţionale. Unul dintre cele mai importante pentru mine a fost concursul Novaia Volna."

Cat despre visurile sale, Eva a spus ca inca nu stie unde anume vrea sa fie, dar cu siguranta vrea sa fie peste tot.

 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Divertisment

s-a intamplat acum 1 an:

  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn