In urma cu sase luni, actrita Meghan Markle s-a casatorit cu printul Harry, devenind Ducesa de Sussex, fiind si prima persoana de culoare care a intrat in familia regala a Marii Britanii.

Publicat:18.11.2018, 08:54

De atunci, Markle a câştigat inimile britanicilor prin aparţiile sale publice, alaturi de soţul sau, prinţul Harry. Însa, în ciuda popularitaţii sale, ducesa nu este ferita de criticile venite chiar din interiorul palatului Kensington, potrivit Daily Mail.

Meghan Markle a atras atenţia prin câteva obiceiuri care nu sunt privite cu ochi buni de tradiţionaliştii locatari ai palatului din inima Londrei. Potrivit unor surse din interiorul palatului, fosta actriţa nu se bucura de simpatia angajaţilor carora le-a schimbat radical cutumele.

Ducesa de Sussex este o persoana matinala. Se trezeşte în fiecare dimineaţa la ora 5 şi “bombardeaza” personalul palatului cu numeroase mesaje şi diferite cerinţe. Mulţi se plâng ca primesc câte şase – şapte mesaje cu tot feluld e idei şi pretenţii.

De asemenea, aceleaşi surse au mai adaugat ca îi este atrasa atenţia în permanenţa ca ar trebui sa se îmbrace mai potrivit noului ei rol şi mai puţin ca o vedeta de la Hollywood, însa Markle nu renunţa uşor la stilul prin care s-a facut remarcata.

Ba mai mult, independenţa de care da dovada şi lejeritatea cu care ignora protocolul regal ar nemulţumi-o pe regina Elisabeta a II-a.