Google+

Obiceiurile lui Meghan Markle care atrag numeroase critici din partea familiei regale

In urma cu sase luni, actrita Meghan Markle s-a casatorit cu printul Harry, devenind Ducesa de Sussex, fiind si prima persoana de culoare care a intrat in familia regala a Marii Britanii.

 

De atunci, Markle a câştigat inimile britanicilor prin aparţiile sale publice, alături de soţul său, prinţul Harry. Însă, în ciuda popularităţii sale, ducesa nu este ferită de criticile venite chiar din interiorul palatului Kensington, potrivit Daily Mail.

 

Meghan Markle a atras atenţia prin câteva obiceiuri care nu sunt privite cu ochi buni de tradiţionaliştii locatari ai palatului din inima Londrei. Potrivit unor surse din interiorul palatului, fosta actriţă nu se bucură de simpatia angajaţilor cărora le-a schimbat radical cutumele.

 

Ducesa de Sussex este o persoană matinală. Se trezeşte în fiecare dimineaţă la ora 5 şi “bombardează” personalul palatului cu numeroase mesaje şi diferite cerinţe. Mulţi se plâng că primesc câte şase – şapte mesaje cu tot feluld e idei şi pretenţii.

De asemenea, aceleaşi surse au mai adăugat că îi este atrasă atenţia în permanenţă că ar trebui să se îmbrace mai potrivit noului ei rol şi mai puţin ca o vedetă de la Hollywood, însă Markle nu renunţă uşor la stilul prin care s-a făcut remarcată.

 

Ba mai mult, independenţa de care dă dovadă şi lejeritatea cu care ignoră protocolul regal ar nemulţumi-o pe regina Elisabeta a II-a.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Divertisment
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn