Google+

Povestea lui Vadim Balaban, a carui interpretare a socat-o pe Andra, dar a cucerit mii de straini: „Eram convins ca ma vor alunga dupa 20 de secunde“ - VIDEO

Vadim Balaban, un tanar de 19 ani din Republica Moldova, a starnit reactii diverse la masa juriului „Romanii au talent“, insa a castigat aprecierea a mii de oameni din intreaga lume, scrie Adevarul.ro.

 

Cel de-al şaselea sezon al show-ului „Românii au talent“ a fost deschis de Vadim Balaban, care suferă de un defect de vorbire, pe care Florin Călinescu l-a catalogat drept „farmec“. Tânărul a luat prin surprindere juriul şi publicul cu piesa „Unanswered“, din repertoriul trupei americane de deathcore Suicide Silence.

 

Românii au talent: Florin Călinescu, cel mai aprig susţinător al lui Vadim

 

„Sunt în şocul vieţii mele“, a punctat Mihaela Rădulescu, mărturisindu-i concurentului că a simţit „o nevoie acută“ de a-l strânge la piept. În schimb, Andra s-a arătat uşor îngrozită, motivându-şi refuzul de a-l trimite în următoarea etapă prin faptul că este „peste puterile“ ei să înţeleagă un astfel de gen muzical.    

 

Nici Andi Moisescu nu a părut convins la început, însă în final a fost de părere că muzica e un fel de terapie pentru Vadim: „Aici e miracolul. Atunci când intervine o pasiune, devenim altcineva.“  

 

Florin Călinescu însă a fost un susţinător înfocat al moldoveanului: a dat din cap alături de el pe scenă, ba chiar i-a apostrofat pe cei prezenţi în sală. „Voi vorbiţi normal şi tot nu cred că aţi putea face aşa ceva. Eu sprijin aşa ceva şi este un gen, nu am văzut stadioane goale la aşa ceva, citiţi afişele, dacă nu ştiţi să citiţi... De la un concert din ăsta a căzut Guvernul şi aşa îi demonstrăm şi Patriarhului nostru că ăsta nu e satanist“, a declarat Călinescu.

 

Românii au talent: Străinii, impresionaţi de Vadim


Mai mult decât atât, momentul lui Vadim de pe scena „Românii au talent“ a fost şi pe placul membrilor trupei Suicide Silence, muzicienii americani distribuind pe pagina de Facebook a formaţiei filmarea de la Pro TV.    

 

Momentul a fost vizionat de peste 800.000 de persoane din toată lumea, a primit peste 26.000 de like-uri şi a fost distribuit de alte 6.500 de ori. Moldoveanul a primit sute de comentarii laudative, însă mulţi au criticat reacţia Andrei, acuzând-o că, deşi este cântăreaţă, nu ştie să aprecieze muzica, dar şi pe cea a celor care s-au strâmbat în momentul în care tânărul a început să cânte.  

 

„Sincer, ce ai făcut tu necesită extrem de mult curaj. Am fost în multe formaţii de metal, dar nu am putut suporta să fiu judecat de oameni care nu înţeleg această muzică. Nu-ţi pot explica în cuvinte cât de mult m-ai impresionat, atât din punct de vedere vocal, cât şi psihic. Să nu te schimbi niciodată“ (Daniel Smith, din Marea Britanie), „Ai fost genial! Nu am văzut niciodată pe cineva care să meargă la un astfel de show şi să cânte metal“ (Mari Brown-Wagner, din California), „Eşti minunat! Te felicit că ai avut curajul să faci acest lucru. Metalul merită mai multă apreciere“ (Lisa Sinner, din Toronto), au fost doar o parte din mesajele adresate românului.

 

Citeste continuarea pe adevarul.ro.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Divertisment

s-a intamplat acum 1 an:

  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn