Google+

Un grup de artisti din Statele Unite vor canta in beciurile de la Cricova, unde va fi organizat un festival de muzica si vin - VIDEO

Un grup de artisti din Statele Unite vor canta in beciurile de la Cricova, unde va fi organizat un festival de muzica si vin - VIDEO
Embed:

Un grup de artisti din Statele Unite vor canta in beciurile de la Cricova, unde va fi organizat un festival de muzica si vin. Organizatorii chefului sub pamant spera sa adune sambata in jur de opt mii de oameni, dornici sa bea si sa manance bine.

 

Loreta LISNIC, REPORTER PRO TV: Oraselul va prinde viata pe data de 17 februarie. De la intrare vom face cunostinta cu primaria, cu jandarmeria sau cu Piata Marii Degustari Nationale. Pentru indragostiti este conceput special Oficiul Sfantului Valentin. Oaspetii vor putea hoinari prin zona vinului alb, a vinului rosu sau a vinului spumant.” 

 

 Organizatorii spun ca vor pregati si 2 mii de litri de vin fiert.

 

“Eu sunt spiritul si o sa am grija ca toti invitatii care vor veni sa aiba alcool in sange, de la vin si de la izvar care va curge pe aici ca raul.”

 

 Distractia se va intinde pe o distanta de 4 km. La festivalul subteran ar urma sa participe aproape doua sute de artisti si mesteri populari.

 

Viorel BARBANOUA, ORGANIZATOR: “Inspiratia a fost de la carnavalele braziliene, pana la micile festivale de la noi. Am vrut sa facem astfel incat fiecare om sa nu mearga mai mult de 15 metri fara a nu intalni ceva interesant.”

 

 Monica BABUC, MINISTRU AL CULTURII: “Trebuie sa va recunosc cu o absoluta sinceritate ca oricine vine in Republica Moldova, primul lucru despre care intreaba sunt vinurile noastre. Avand un asemenea atu si o asemenea traditie culturala, ideea de a le combina mi se pare foarte frumoasa.” 

 

 La prima editie a festivalului subteran au participat peste 4 mii de oameni. In acest an organizatorii se asteapta la dublarea numarului de vizitatori. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Divertisment
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn