Google+

Un indian a fost desemnat cel mai frumos barbat din lume. Tanarul a obtinut titlul aseara la Londra, la competitia internationala “Mister World” - VIDEO

Un indian a fost desemnat cel mai frumos barbat din lume. Tanarul a obtinut titlul aseara la Londra, la competitia internationala “Mister World” - VIDEO
Embed:

Moldovenii au pierdut in fata unui indian, desemnat cel mai frumos barbat din lume. Tanarul a obtinut titlul aseara la Londra, la competitia internationala “Mister World”. Batalia s-a dat intre 46 de reprezentanti din diferite tari. Desi concurentul din Moldova, Anatolie Jalba, nu a reusit sa fie printre primii 10, el spune ca revine acasa cu mult optimism si experienta.

 

Acesta este cel mai frumos barbat din lume, cel putin in acest an. Tanarul de 26 de ani, este din India si a fost desemnat Mister World, in urma unei aprige batalii, organizate la Londra. Este preocupat de tehnologii informationale, sport, dar si voluntariat. 

 

"Voluntariatul este important pentru mine. Îmi face plăcere să petrec timpul cu copiii, să-i fac să râdă şi să mă joc cu ei."

 

Timp 12 zile, 46 de reprezentanti din diferite tari au trecut mai multe probe sportive, in urma carora au trebuit sa demonstreze aptitudinile lor fizice.

 

Nu doar probele sportive dar si cele de  talent s-au numarat printre provocarile propuse concurentilor. Moldoveanul, Anatolie Jalba a demonstrat tuturor ca stie sa cante. 

 

Desi s-a pregatit mai multe saptamani la rand si a petrecut ore in sir in sala de forta, moldoveanul care ne-a reprezentat tara nu a reusit sa se claseze printre primii 10. Totusi, spune ca a luat mai mult decat un trofeu si anume experienta de a iesi pe scene mari. In premiera, in acest an, la Mister World au concurat 2 moldoveni, Anatolie Jalba si Ion Garaba, care a reprezentat Romania. Nici el nu a reusit sa obtina vreun titlu, desi a muncit mult. 

 

Anterior, Moldova a fost reprezentata la Mister World de Valeriu Gutu. In 2014, tanarul a reusit sa se califice in top 10, cei mai sexy barbati ai lumii.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Divertisment

s-a intamplat acum 1 an:

  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn