Google+

Valentine’s Day: cadouri de 8.000 de dolari. Se poate plati si cu Bitcoin

Magazinele de lux din Beverly Hills au pregatit pentru Valentine’s Day cele mai spectaculoase bijiuterii si buchete de flori unice.

 

Sunt adresate exclusiv clienţilor care-şi permit să cheltuiască averi, mai mari sau mai mici, pentru a-şi demonstra iubirea. Aceştia pot alege, de pildă, de la inele cu diamante de milioane de dolari, până la aranjamente florale de doar câteva sute de dolari.

 

Eli Noor, director casă de bijuterii: “Ce face această zi de Sfântul Valentin specială este că oferim bijuterii cu diamante în formă de inima, roz sau albastru, în nuanţe intense.”

 

 Şi doamnele care vor să îşi surprindă iubiţii cu bijuterie au opţiuni. Aceste brăţări costă între 2.500 şi 8.200 de dolari. Clienţii magazinului pot să plătească şi în bitcoin.

Peter Voutsas, patron magazin bijuterii: “Există reprezentanţe auto care acceptă plata în Bitcoin, pentru maşini, Tesla face asta de ceva vreme. Aşa că am decis să accept Bitcoin, în magazinul meu. Datoria mea este să servesc clientul, indiferent dacă acesta vrea să plătească cu cardul, prin transfer bancar, cu un cec. Bitcoin este un alt mijloc de plata pentru produsele pe care le vând.”

Moneda virtuală a inspirat chiar şi câteva creaţii care se vând în magazin. Aceste coliere cu pandantiv, de exemplu, decorate cu simbolul Bitcoin.

Cei cu bugete mai mici se pot orienta către flori. Trandafirii roşii sunt mereu la modă, iar acest buchet spectaculos, cu petale parcă făcute din catifea, costă 400 de dolari. În trend sunt însă şi buchetele cu aspect “boem”.

Anul acesta, experţii americani spun că numărul celor care vor celebra ziua de Sfântul Valentin prin cumpărături şi mese în oraş va fi în scădere. Însă cei care vor participa la sărbătoare vor fi mai generoşi, şi vor cheltui aproximativ 20,7 miliarde de dolari, cu un miliard mai mult decât anul trecut.

Todd Johnson, Preşedintele Camerei de Comerţ Beverly Hills: “Cei care au 35 de ani sau mai puţin şi nu participă la Valentine’s Day vor cheltui pentru răsfăţul personal. Vor merge la spa, vor cheltui bani la restaurant, aşadar nu vor cheltui pentru un partener, ci pentru ei.”

Acelaşi studiu arată că a scăzut numărul celor care cumpără cadouri pentru soţi sau soţii. În schimb, americanii cumpără tot mai multe daruri de Valentine’s Day pentru copii, profesorii sau învăţătorii lor, pentru prieteni şi... animale de companie.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Divertisment
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn