Favoritul publicului din acest an la concursul national Eurovision 2014, Boris Covali este indignat de faptul ca este discriminat pentru ca ar fi vorbitor de limba rusa.

Publicat:16.03.2014, 08:09Dupa ce a fost desemnat reprezentantul Moldovei la Eurovision Song Contest 2014, interpreta Cristina Scarlat, interpretul clasat pe locul 2, Boris Covali a declarat ca stia ca nu are nicio sansa pentru ca unul dintre membrii juriului, Anatol Chiriac a spus din start cine  va fi invingator.Totodata cantaretul sustine ca este discriminat pentru ca este vorbitor de limba rusa, si ca niciodata nu ar putea castiga acest concurs. Mai mult, Boris Covali a spus ca se astepta la acest rezultat si ca niciodata nu o sa mai participe la Eurovision.Interpretul a declarat, ca nici nu vroia sa mai participe la acest concurs atata timp cat nu se schimba unii membri ai juriului.

Cantaretul a vorbit si despre comentariile rautacioase care au aparut pe internet, la adresa sa: "Nu vreau sa-i insult, dar cu siguranta sunt oameni rai. Ei nu pot sa zica ceva de bine ci doar sa ma critice. Au plasat pe internet o poza cu mine imbracat in uniforma URSS si au scris ca sunt un tradator. Eu am imbracat uniforma bunicului meu, de 9 mai, si cred ca si ei au bunei care au astfel de uniforme, asta in cazul in care nu sunt fascisti".


Boris Covali s-a inscris la Eurovision cu piesa "Perfect day". In semifinala a luat primul loc, iar in finala s-a clasat pe locul 2.Interpretul a participat si anul trecut la acest concurs.