Google+

VIDEO. Ea este Miss Moldova 2014. Cum arata tanara care ne va reprezenta tara la Miss World

VIDEO. Ea este Miss Moldova 2014. Cum arata tanara care ne va reprezenta tara la Miss World
Embed:

Cea mai frumoasa femeie din Moldova are 17 ani si este inca la scoala. Aceasta a primit aseara coronita de Miss si ne va reprezenta tara la Miss World. La fel ca predescesoarea sa, castigatoarea marelui titlu vorbeste stalcit limba romana.

 

Alexandra Caruntu, care si-a incercat norocul in concurs si anul trecut, este din Ungheni, insa invata la liceul "Mihai Grecu" din Chisinau. Bruneta face modeling, danseaza si  spune ca ii place sportul. La fel ca si castigatoarea din anul trecut, Alexandra este vorbitoare de limba rusa, insa sustine ca stie si romana.

 

Alexandra a primit coronita din mainile invingatoarei de anul trecut, Valeria Turcan. Aceasta nu a vrut sa vorbeasca despre incidentul care a adus-o in gura presei, si anume a spus anul trecut ca obisnuieste sa se prezinte drept originara din Rusia, si nu din Moldova.

 

Concurentele au fost testate la mai multe probe, printre care defilarea in costume de baie, momentul indragit de spectatori. 

 

Ca si in anii precedenti organizatorii au exclus din concurs proba inteligentei, lucru care i-a nemultumit pe unii.

 

Decizia nu a fost pe placul tuturor, desi in fata camerelor de luat vederi concurentele afirma ca invingatoarea isi merita titlul.

 

In concurs au participat 20 de fete selectate printr-un casting. Alexandra va reprezenta Moldova la Miss World, pe 6 noiembrie, la Londra. Anul trecut la acest concurs Valeria Turcan a ocupat locul 26 din 130 de participante.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: miss moldova, participanti, concurs,

s-a intamplat acum 1 an:

  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn