Google+

Cristiano Ronaldo ar putea rata Supercupa Europei, dupa ce starul portughez a fost accidentat puternic la genunchi in meciul de aseara - VIDEO

Dupa meciul de aseara, Cristiano Ronaldo ar mai putea rata o finala importanta. Starul portughez a fost accidentat puternic la genunchi, iar restabilirea fotbalistului pana la Supercupa Europei este putin probabila. Chiar si asa, finala de aseara i-a adus lui Ronaldo trofeul multravnit.

 

Acesta este momentul de cosmar ce l-a facut pe Ronaldo sa lacrimeze. Portughezul a ajuns insa chiar sa planga in hohote atunci cand era scos pe targa, constient ca rateaza finala Euro.

 

Momentul ce a atras atentia tuturor este totusi clipa in care o molie s-a asezat pe obrazul lui Ronaldo. Desi nu a mai jucat aseara, totusi vedeta celor de la Real Madrid a continuat sa lupte si de pe marginea terenului. Acesta a intrat in rolul de antrenor si dadea indicatii coechipierilor sai. Uneori insa acesta a fost prea emotiv.

 

Eder a ascultat sfaturile lui Ronaldo si a marcat golul castigator. 

 

CRISTIANO RONALDO, FOTBALIST: “Am câştigat totul în termeni de cluburi, trofee individuale, dar nu câştigasem nimic pentru echipa naţională. În această seara am câştigat.”

 

Desi Eder, fotbalistul de 28 de ani de la Lille, a fost cel care a marcat, dupa partida oricum erou parea Cristiano Ronaldo. El si-a scos tricoul, a plans de bucurie si a sarutat de nenumarate ori cupa.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din EURO 2016

s-a intamplat acum 1 an:

  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn