Google+

BEMOL a inaugurat o noua benzinarie. De aceasta data compania a venit cu un nou concept si a reusit sa creeze o statie de alimentare complet diferita si deosebita - VIDEO

BEMOL a inaugurat o noua benzinarie. De aceasta data compania a venit cu un nou concept si a reusit sa creeze o statie de alimentare complet diferita si deosebita - VIDEO
Embed:

In data de 10 august, BEMOL a inaugurat o noua benzinarie, pe bulevardul Renasterii 11.  De aceasta data compania a venit cu un nou concept si a reusit sa creeze o statie de alimentare complet diferita si deosebita de tot ce exista in acest domeniu.

 

Proiectul acesteia se inscrie intr-un program de lunga durata, indreptat spre extinderea si modernizarea întregii retele de benzinarii a companiei.

In discursul sau, la inaugurarea noii statii PECO, reprezentantul Companiei BEMOL, Sergiu Gribincea a venit cu un mesaj de multumire adresat partenerilor dar si autorilor proiectului. El a tinut sa mentioneze ca implementarea acestei ideii a fost posibila datorita Guvernului Republicii Moldova, care creaza un climat investitional favorabil ce stimuleaza economia tarii si creeaza noi locuri de munca. 

 

Noua staţie de alimentare este dotata cu echipamente de ultima generaţie, care asigura buna funcţionare a pompelor de alimentare. Acestea corespund celor mai inalte standarde si asigura calitatea combustibilului, care este foarte importanta pentru rezistenţa motorului. 

Proiectul a fost elaborat de designeri italieni ai companiei WISP-Architects.

 

Noua benzinarie este perfecta pentru cei care pretuiesc fiecare minut. Aici, soferii si pasagerii pot nu doar sa-si alimenteze masina, ci si sa beneficieze de serviciile magazinului si a cafenelei cu terasa. 

Noua statie este încadrata armonios în arhitectura urbana. Zona din preajma a fost iluminata, au fost construite trotuare si piste pentru biciclisti.  

 

De asemenea, bancile, florile si gazonul amintesc de un coltisor de parc.  Astfel ca fiecare popas la BEMOL sa devina o experienta placuta. 

 

*Acest articol este un produs comercial


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Financiar

s-a intamplat acum 1 an:

  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn