Google+

De ziua lor, copiii au pus stapanire pe cel mai modern centru comerical din tara - VIDEO

De 1 iunie, zambetele celor mici au facut legea la Shopping MallDova, transformand cel mai modern centru comercial din tara intr-un taram al copilariei. Sute de pici voinici au trait o zi de poveste, dupa ce s-au transpus in pielea personajelor preferate pictandu-si fetele, au dat mana si au facut poze cu renumitii roboti Transformers si au urmarit cu gurile cascate cele mai impresionante trucuri de magie.


Marea zbenguială a culminat cu o „mini discotecă” la parterul Shopping MallDova, unde sărbătoriţii zilei au dansat cât i-au ţinut picioarele, provocându-i şi pe părinţi să dea în mintea copiilor. Iar ploaia de baloane i-a făcut să creadă că în lumea copilăriei orice dorinţă poate fi îndeplinită. 

 

Gabriela, mic vizitator: „Ziua de 1 iunie este bucuria copiilor. Cel mai mult îmi place că în această zi copiii se distrează şi au un moment important în familie.”


 

Ana, mic vizitator: Am venit aici ca să sărbătoresc ziua de 1 iunie, adică ziua copiilor, şi să mă bucur de ziua asta.”Ina, mămică: „Este o zi în care încercăm să îndeplinim toate dorinţele copiilor noştri.”


 

 

Rodica, mămică:  „Este o zi în care faci totul pentru copilul tău şi îi oferi ce este mai bun.”


 

 

Aliona, mămică:  „Astăzi este foarte vesel aici, la Shopping MallDova. Au loc multe activităţi foarte bine organizate, interesante şi distractive.” 

 

 

 

Marea petrecere de Ziua Internaţională a copiilor a devenit deja o tradiţie la Shopping MallDova – singurul centru comercial de nivel european din ţară, ce oferă o varietate de opţiuni de distracţie pentru întreaga familie.

 

 

 

Natalia Rogovschii, director marketing şi PR:  „Suntem alături de vizitatorii noştri în fiecare zi, dar mai ales de sărbători, pentru că sărbătorile înseamnă clipe de neuitat în familie. Şi de Kids Day ne-am străduit să devenim locul, cu care să fie asociate cele mai memorabile experienţe ale oaspeţilor noştri, în cazul dat – a celor mai mici dintre ei. Aici, la Shopping MallDova, copiii au parte de o serie de activităţi pe potriva intereselor lor şi de o avalanşă de surprize: dansuri, personaje fantastice care vin să-i felicite, clovni, baloane, dulciuri, cu alte cuvinte, distracţie pe cinste, care să le provoace cele mai frumoase emoţii.”

 

 * Acest articol este un produs comercial


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Financiar
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn