Una dintre valoroasele companii farmaceutice din tara noastra, "Hippocrates", are grija de clientii sai si iarasi le bucura cu oferte si promotii speciale.

Publicat:16.08.2018, 11:34


Începând cu 15 august si pâna pe 15 septembrie, farmacia "Hippocrates" de pe str. Grigore Vieru, 21 asteapta toti vizitatorii cu un program specific. 

Inaugurata acum cinci ani, aceasta filiala îti va sarbatori aniversarea, lansând diverse promotii, oferind cadouri si reduceri semnificative. Fara atentie nu va ramâne nici un cumparator.

În cei 15 ani de activitate pentru bunastarea oamenilor, reteaua de farmacii "Hippocrates" a devenit mai mult decât o farmacie. Aici puteti gasi tot: un asortiment larg de medicamente si produse conexe, farmacisti si consultanti profesionisti, oferte sezoniere; tot ce înseamna retea de farmacii familiala, unde se vine nu doar pentru medicamente, ci pentru sanatate.


Pastrând si înmultind aceste valori, filiala str. Grigore Vieru, 21 va deveni prima farmacie sociala a retelei «Hippocrates». În data de 15 august, aici s-a dat startul campaniei sociale, dedicata pacientilor cu boli cronice, cum ar fi diabetul zaharat, epilepsia si astmul.

Cumparatorii, care vor achizitiona medicamente pentru bolile cronice de mai sus, vor primi în dar o bratara speciala de silicon, datorita careia, în momente de crize, vor primi mai rapid îngrijiri medicale.Este o practica destul de raspândita în tarile europene "Hippocrates" preia experienta colegilor, si ofera servicii socio-medicale.La fel, în toate farmaciile «Hippocrates» pentru fiecare client este disponibil serviciul gratuit -  consultarea specialistilor.

Fiecare zi de luni va fi dedicata bolnavilor de diabet, care vor putea sa masoare gratis nivelul de glucoza din sânge.Fiecare zi de marti se asteapta mamici cu copii, care vor beneficia de întâlnirea cu un consultant profesionist, vor degusta hrana pentru copii si vor primi recomandarile specialistilor în alegerea accesoriilor si cosmeticelor pentru cei mici.  

În Ziua Frumusetii - ziua de joi, vizitatorii pot participa la master-classuri despre cosmetica terapeutica, unde cosmetologii profesionisti vor oferi sfaturi si recomandari în alegerea produselor de îngrijire potrivit tipului de ten. Iar cei care vor procura produse optice si oftalmologice în farmaciile "Hippocrates", vor primi o reducere de 30 % pentru diagnostica complexa a vederii.

În zilele de vineri si sâmbata, pensionarii vor beneficia de reducerea de 7% la toate produsele, prezentând legitimatia de pensionar.Pe parcursul acestei luni (15.08 – 15.09), toate produsele (cu exceptia medicamentelor compensate si a alimentelor pentru copii) vor fi oferite cu o reducere de 5 %, iar unele articole vor avea reducerea sezoniera.La fel, în 22 de farmacii ”Hipporates” din toata tara, functioneaza programul retetelor compensate.

La procurarea preparatelor indicate în reteta, pacientul îsi alege în calitate de cadou unul din cele 10 cele mai solicitate produse din lista speciala de medicamente. Сâte retete – atâtea cadouri! "Hippocrates" este mereu alaturi si mereu cu grija pentru Dvs!Sa fiti sanatosi!

*Acest articol este un produs comercial.